astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čeka VATRENI vikend, drugima slede promene na ovom planu (do 22. marta)

0

Nedeljni ljubavni horoskop do 22. marta 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ljubav: Od subote kreću vrlo dobri, vatreni dani za vas, jer Sunce, vaš vladar horoskopa, zajedno sa Venerom, planetom ljubavi od subote ulaze u vatreni znak Ovna, koji vama prija i kojem se radujete. Od tada je toplije, bude vam se emocije i strasti, preko noći. Do subote mirna situacija, moguće je i da budete pospaniji i ravnodušni prema ovoj temi. Za vikend se budite. Ukoliko ste u vezi, sigurno je da će biti vatren vikend u dvoje negde na toplom.

 

DEVICA

 

Ljubav: Vaš vladar horoskopa, Merkur, već prvog dana menja znak i ulazi u vašu kuću partnerstva. Dolazi vreme da se ozbiljnije pozabavite ovom temom. Vrlo bitni dani po pitanju upoznavanja nekog ko će duže vreme biti u vašem životu kreće. Ako ste u vezi, dužoj i ozbiljnoj moguće su pripreme i razgovori za naredni korak u smislu ozvaničenja veze. Pripremite se za to.

 

 

VAGA

 

Ljubav: Za vikend dolazi do velikih promena na nebu, jer vaša vladarka, Venera, menja znak i ulazi u vatreni, strastveni znak Ovna. To za vas donosi promene u partnerskom odnosu. Moguće je da baš ovaj vikend uđete u novu vezu. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, moguće su velike promene i novine, u smislu izjava ljubavi ali partnerove želje za narednim korakom u vezi. Moguće su veridbe, venčanja itd. Idu vrlo strastveni dani za vas.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: U kući partnerstva za vikend dolazi do promena. Ukoliko ste u vezi koja nije baš sjajna, može doći do prekida ili do naglih zaokreta u vezi, da partner odluči da se potpuno posveti vama i vašim relanim nezadovoljstvima. Ukoliko ste slobodni, možete iznenada i vrlo naglo da se zaljubite i da se sami začudite šta se desilo sa vama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker