astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čeka VATRENI vikend, drugima slede promene na ovom planu (do 22. marta)

0

Nedeljni ljubavni horoskop do 22. marta 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ljubav: Velika promena za vikend. Dve važne planete Sunce i Venera od subote ulaze u vaš znak. Bićete vrlo aktivni, emocije rastu, nagla osećanja prema nekome možete baš za ovaj vikend osvestiti. Ukoliko ste u vezi, vrlo emotivna sedmica sa partnerom. Uživajte.

 

BIK

 

Ljubav: Vaša vladarka i dalje prolazi znakom koji budi tajnovite i skrivene želje i kao da nagoveštava mogućnost nekih dešavanja, ali tek od nedelje, kad ona menja znak. Ukoliko ste u vezi, za vikend dolazi do velikih promena u pozitivnom smislu, pokrećete se i uživate zajedno, izvan grada, u prirodi bilo bi izvanredno.

 

 

BLIZANCI

 

Ljubav: Iako je Mars, planeta borbe i rata u vašem znaku, što može doneti konflikte, nerazumevanje sa partnerom ili okolinom, ove sedmice imaćete podršku planete ljubavi, koja kreće da aktivira vašu kuću prijatelja. Moguće su naznake, ako ste slobodni, nekog prijatelja da želi nešto više od prijateljskog odnosa sa vama. Ukoliko ste u vezi, od petka idu lepi dani druženja i konstruktivnih razgovora sa partnerom.

 

RAK

 

Ljubav: Do subote imate podršku planeta koje se na nebu nalaze u znaku Riba. Od subote one se sve pomeraju u znak Ovna, koji za vas može biti prejak i grub, pa ukoliko želite da uspostavite neki novi odnos, komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, a ako ste u vezi i partnerom da obavite važne razgovore, iskoristite dobru podršku planeta do subote.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker