astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čeka VATRENI vikend, drugima slede promene na ovom planu (do 22. marta)

0

Nedeljni ljubavni horoskop do 22. marta 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ljubav: Velika promena za vikend. Dve važne planete Sunce i Venera od subote ulaze u vaš znak. Bićete vrlo aktivni, emocije rastu, nagla osećanja prema nekome možete baš za ovaj vikend osvestiti. Ukoliko ste u vezi, vrlo emotivna sedmica sa partnerom. Uživajte.

 

BIK

 

Ljubav: Vaša vladarka i dalje prolazi znakom koji budi tajnovite i skrivene želje i kao da nagoveštava mogućnost nekih dešavanja, ali tek od nedelje, kad ona menja znak. Ukoliko ste u vezi, za vikend dolazi do velikih promena u pozitivnom smislu, pokrećete se i uživate zajedno, izvan grada, u prirodi bilo bi izvanredno.

 

 

BLIZANCI

 

Ljubav: Iako je Mars, planeta borbe i rata u vašem znaku, što može doneti konflikte, nerazumevanje sa partnerom ili okolinom, ove sedmice imaćete podršku planete ljubavi, koja kreće da aktivira vašu kuću prijatelja. Moguće su naznake, ako ste slobodni, nekog prijatelja da želi nešto više od prijateljskog odnosa sa vama. Ukoliko ste u vezi, od petka idu lepi dani druženja i konstruktivnih razgovora sa partnerom.

 

RAK

 

Ljubav: Do subote imate podršku planeta koje se na nebu nalaze u znaku Riba. Od subote one se sve pomeraju u znak Ovna, koji za vas može biti prejak i grub, pa ukoliko želite da uspostavite neki novi odnos, komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, a ako ste u vezi i partnerom da obavite važne razgovore, iskoristite dobru podršku planeta do subote.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ljubav: Od subote kreću vrlo dobri, vatreni dani za vas, jer Sunce, vaš vladar horoskopa, zajedno sa Venerom, planetom ljubavi od subote ulaze u vatreni znak Ovna, koji vama prija i kojem se radujete. Od tada je toplije, bude vam se emocije i strasti, preko noći. Do subote mirna situacija, moguće je i da budete pospaniji i ravnodušni prema ovoj temi. Za vikend se budite. Ukoliko ste u vezi, sigurno je da će biti vatren vikend u dvoje negde na toplom.

 

DEVICA

 

Ljubav: Vaš vladar horoskopa, Merkur, već prvog dana menja znak i ulazi u vašu kuću partnerstva. Dolazi vreme da se ozbiljnije pozabavite ovom temom. Vrlo bitni dani po pitanju upoznavanja nekog ko će duže vreme biti u vašem životu kreće. Ako ste u vezi, dužoj i ozbiljnoj moguće su pripreme i razgovori za naredni korak u smislu ozvaničenja veze. Pripremite se za to.

 

 

VAGA

 

Ljubav: Za vikend dolazi do velikih promena na nebu, jer vaša vladarka, Venera, menja znak i ulazi u vatreni, strastveni znak Ovna. To za vas donosi promene u partnerskom odnosu. Moguće je da baš ovaj vikend uđete u novu vezu. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, moguće su velike promene i novine, u smislu izjava ljubavi ali partnerove želje za narednim korakom u vezi. Moguće su veridbe, venčanja itd. Idu vrlo strastveni dani za vas.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: U kući partnerstva za vikend dolazi do promena. Ukoliko ste u vezi koja nije baš sjajna, može doći do prekida ili do naglih zaokreta u vezi, da partner odluči da se potpuno posveti vama i vašim relanim nezadovoljstvima. Ukoliko ste slobodni, možete iznenada i vrlo naglo da se zaljubite i da se sami začudite šta se desilo sa vama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ljubav: U kući ljubavi ali i kreativnosti dolazi do promena od petka. Kreću strastveniji dani, zaljubljenost i leptirići u stomaku. Dosta planeta se u toku ove sedmice premešta u vatrene znakove, što vama itekako prija. Ukoliko ste u vezi, vrlo lepa i strastvena sedmica. Pojačana seksualna energija. Uživajte.

 

JARAC

 

Ljubav: Već duže vreme vaš vladar horoskopa miruje. Kuća partnerstva je takođe mirna, a ono što se najviše aktivira ove sedmice mogu biti intimniji planovi, u vezi zajedničkog života sa ozbiljnim partnerom, ukoliko ste u vezi, čeka vas renoviranje kuće ili stana i razgovori oko mesta stanovanja. Ukoliko ste slobodni, fokusirajte se na porodicu, svoj prostor gde živite i oplemenite ga.

 

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Za vikend stiže osveženje. Razbuktavaju se strasti. Nešto novo je na vidiku. Akos te slobodni, pokrenućete se u pravcu istraživanja i fokusa na nekoj osobi. Ukoliko ste u vezi, partner će vas prijatno iznenaditi ponudom, možda za vikend da odete na neki mini odmor. Lepi dani pred vama u ljubavnom smislu.

 

RIBE

 

Ljubav: Ove sedmice potpuno dominirate, naročito ako ste u vezi, jer partner samo u vas gleda i očaran je. Ukoliko ste slobodni, privlačite pažnju mnogih i poznatih i nepoznatih osoba, koje vas krišom prate. Možete biti zadovoljni sobom, jer zračite optimizmom i srećom po ovom pitanju.

makonda-tracker