astro

NEDELJNI HOROSKOP: Saznajte šta vas čeka na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 22. marta)

0

Nedeljni horoskop od 15. do 22. marta 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

LJUBAV: Tokom ove nedelje opustićete se. Počeće vas zanimati najrazličitije teme o kojim ćete rado komunicirati sa osobama suprotnog pola. Voljena osoba primetiće malu distancu, a kako vas ne bi pogrešno shvatila, više pričajte sa njom.

KARIJERA: Informacije koje trebate dobiti stižu. Već ste se zbog čekanja dovoljno uznemirili, pa nemojte opet. Jednostavno prihvatite nova uputstva i napravite sve što možete. Budite relani u očekivanjima. Rezultati će već doći.

ZDRAVLJE&SAVET: Strpljenjem do ciljeva.

 

BIK

 

LJUBAV: Mala zbunjenost biće povezana sa vašom potrebom za sigurnošću. Brzo ćete je zaboraviti. Imaćete osjećaj da ste povezani sa celim svetom, a to će na vas delovati podsticajno. Lični odnosi razvijaće se u pozitivnom pravcu.

KARIJERA: Napokon ćete dočekati željene izazove kroz koje možete pokazati svoje talente. Neki će dobiti lepe pohvale, a na vidiku bi moglo biti i unapređenje. Sada možete potegnuti još više i još bolje.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte.

 

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Pred vama je sedmica intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život će oživeti i postati toliko bogat da se u prvi tren možda nećete ni snaći. Prihvatite mogućnosti.

KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u senku. Ipak, kako ćete biti potpuno svesni svojih prethodnih uspeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vreme.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra.

 

RAK

 

LJUBAV: Atrakcije na koje ćete svaki dan nailaziti budiće u vama uspavane snove o ljubavi iz bajke. Razni dogašajuna polju ljubavi. Nemojte zbog svega zapostaviti svoje dužnosti iz drugih područja života.

KARIJERA: Sve što je povezano sa kreativnošću, mladima, sportom i pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati. Ko radi u spomenutim profesijama, imaće sve više posla. Svi ostali postaće pravi zabavljači na radnom mestu, ali i dalje profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite okruženi pozitivnim ljudima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker