astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čeka VATRENI vikend, drugima slede promene na ovom planu (do 22. marta)

0

Nedeljni ljubavni horoskop do 22. marta 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ljubav: U kući ljubavi ali i kreativnosti dolazi do promena od petka. Kreću strastveniji dani, zaljubljenost i leptirići u stomaku. Dosta planeta se u toku ove sedmice premešta u vatrene znakove, što vama itekako prija. Ukoliko ste u vezi, vrlo lepa i strastvena sedmica. Pojačana seksualna energija. Uživajte.

 

JARAC

 

Ljubav: Već duže vreme vaš vladar horoskopa miruje. Kuća partnerstva je takođe mirna, a ono što se najviše aktivira ove sedmice mogu biti intimniji planovi, u vezi zajedničkog života sa ozbiljnim partnerom, ukoliko ste u vezi, čeka vas renoviranje kuće ili stana i razgovori oko mesta stanovanja. Ukoliko ste slobodni, fokusirajte se na porodicu, svoj prostor gde živite i oplemenite ga.

 

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Za vikend stiže osveženje. Razbuktavaju se strasti. Nešto novo je na vidiku. Akos te slobodni, pokrenućete se u pravcu istraživanja i fokusa na nekoj osobi. Ukoliko ste u vezi, partner će vas prijatno iznenaditi ponudom, možda za vikend da odete na neki mini odmor. Lepi dani pred vama u ljubavnom smislu.

 

RIBE

 

Ljubav: Ove sedmice potpuno dominirate, naročito ako ste u vezi, jer partner samo u vas gleda i očaran je. Ukoliko ste slobodni, privlačite pažnju mnogih i poznatih i nepoznatih osoba, koje vas krišom prate. Možete biti zadovoljni sobom, jer zračite optimizmom i srećom po ovom pitanju.

makonda-tracker