ASTRO

NEDELJNI HOROSKOP za period od 5.11. do 11.11. donosi VELIKA IZNENAĐENJA za pojedine znakove!

0

Zvezde će sa nekim zankovima baš da se "poigraju", a na njima je da preguraju loš period! 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

 

OVAN

Hrana
U ovoj sedmici prija vam sve što je konkretno - konkretni ljudi, konkretna dešavanja, pa i „konkretna“ hrana. Još ako je prijatna i za oko, lepo aranžirana – sreći vašoj kraja nema....A ukoliko na kraju obroka ide i poveće parče torte ili kolača – ekstaza je potpuna....

Ljubav
Partner se trudi oko vas, ali vi smatrate da je samo jak na rečima, a da delima nikako da dokaže svoju privrženost i emociju prema vama. Potrebni su vam „opipljivi“ dokazi ljubavi – ove nedelje je taman mlad Mesec u vašem polju strasti – odličan momenat da unesete više vatre u vaš odnos, ali one fine koja donosi osmeh na lice....U ovoj nedelji postoji šansa da se Ovnovima, bili oni slobodni ili zauzeti javi osoba sa kojom su imali jako dobar odnos ranije, moguće čak i simpatije. Zagolicaće vas komunikacija sa njom, a u kom pravcu će situacija ići na dalje, to zavisi samo od vas. Oni koji su usamljeni, sem te neke prošlosti, ove će nedelje tako lepo flertovati, tako se fino zabaviti i uživati u društvu suprotnog pola...

Posao
U prvom delu nedelje moguće je obnavljanje saradnje ili kontakt od strane osoba sa kojima ste ranije radili. Nudi vam se nastavak, ovog puta pod nešto povoljnijim uslovima. Iako sve izgleda na prvi pogled kao odlična poslovna šansa, treba biti oprezan da vam nešto ne promakne. Tokom ove nedelje lakše ćete pronalaziti zajednički jezik ili rešenja za probleme sa onima koji su vam poslovno važni. Od ove sedmice ulazite u period velikih promena.

Novac
Sto kombinacija vam je u glavi kada je novac u pitanju. A izgleda da će neke od njih ove nedelje i uroditi plodom. Nije loše, nije....

Zdravlje
Ove nedelje vam je raspoloženje na mnogo višem nivou nego inače. Uglavnom ćete se osećati dobro. Stariji neka češće kontrolišu pritisak.

 

BIK

 

Hrana
Trudite se da ne preterujete ni u čemu, ali to će tokom ove sedmice povremeno biti težak zadatak za vas. Pojačana je potreba za uživanjem u slatkim i slanim zalogajima – u stvari, potrebno vam je opuštanje, a to trenutno pronalazite samo u hrani...

Ljubav
Konačno ste se opametili i umesto da skačete za svaku sitnicu i da dozvolite da vas sve izbacuje iz takta – sada počinjete da igrate malo promućurniju igru sa voljenom osobom. Malo ćete da taktizirate, malo da budete nedostupni, da ne skačete na svaki partnerov poziv. Distanciraćete se od svojih emocija i krenuti da razmišljate glavom, a ne srcem. Voljena osoba će biti zaintrigirana vašim ponašanjem i početi da vam posvećuje više pažnje. Ukoliko ste usamljeni, u vama je ponovo počela da se budi želja za društvom, za provodom, jednostavno – mesto vas ne drži. Neka eks simpatija će krenuti sa jačim kontaktima, pokušavajući da vas podseti na sebe. Imate izbor, ne zaboravite to!

Posao
Situacije oko vas u poslovnom segmentu nisu bajne, ali konačno ćete uspevati da ne dozvolite da vas to suštinski dotiče. Jednostavno – ne možete više da se nervirate oko svega i oko svakog. Em ćete se vi osećati bolje, em ćete funkcionisati lakše nego u prethodnom periodu. Odradićete dosta onoga što ste propustili, a pokrenuće se i neki kontakti iz prošlosti. Podsetite neke ljude na sebe, ništa vam neće škoditi a može da vam donese čak i novu poslovnu priliku.

Novac
Malo ste se rasuli kada su troškovi u pitanju, ali lepo uspevate da nekako sve dovedete na svoje mesto. Moguće naplate potraživanja iz prethodnih perioda.

Zdravlje
Počinje da vas „drma“ želja da se pokrenete, ali joj se bar za sada vrlo uspešno odupirete. Zaista je vreme da budete fizički aktivniji. Itekako će vam prijati.

 

BLIZANCI

 

Hrana
Imate vi sad preča posla nego da gubite vreme na pripremu obroka, mnogo više će vam odgovarati neki brzi, usputni zalogaji. No, ovo se može odraziti na vaše varenje, pogotovo u danima oko vikenda. U tom periodu vodite računa i o kvalitetu i ispravnosti namirnica koje koristite.

Ljubav
Komunikacija trenutno ne funkcioniše najbolje u vašim emotivnim relacijama. Vi ste okupirani mnogim situacijama, pitanjima koja vam se vrzmaju po glavi, pa partneru delujete kao da ste distancirani i okrenuti samo svojim potrebama. Pošto su u drugom delu nedelje mogući i neki nesporazumi, bilo bi fino da se potrudite da ih rešavate što pre. Ukoliko ste usamljeni, definitivno je da ste se pokrenuli. Lako sklapate nova poznanstva, slatko vam je da flertujete, da izlazite, da uživate. No, ne bih rekla da je vaše interesovanje usmereno samo ka jednoj osobi, moguće je da trenutno ni sami ne znate šta i koga želite. Osoba sa kojom se odavno niste čuli niti videli dolazi ponovo u vašu blizinu. Moguć je susret.

Posao
Vi ste uglavnom pozitivni, pa na neki lakši način uspevate da baratate situacijama koje bi vam u drugim prilikama donosile samo nerviranje. Sada kao da ne dozvoljavate da vas tako nešto dotiče. Neko može u ovoj nedelji ispuniti obećanje koje vam je dao, olakšati vam ili vam čak otvoriti nove poslovne mogućnosti. Ulazak Jupitera u vaše polje poslovnih partnerstava može doneti susret sa osobom koja je bitna za vašu poslovnu budućnost i koja vam može biti od velike koristi.

Novac
Malo ste zadovoljni, malo niste. Možda biste bili stabilniji po pitanju finansija kada biste prikočili po pitanju nekih troškova.

Zdravlje
Gubićete dosta energije na to što pokušavate da funkcionišete odjednom na sto strana. Poboljšajte ishranu. Stariji – ne bi bilo loše da proverite krvnu sliku.

 

RAK

 

Hrana
Ah te emocije....Upravljaju vam životom u potpunosti, pa i segmentom ishrane. Sada, kada ste emotivno baš potaknuti bi bio pravi momenat za promene, za nov režim ishrane, za dijetu. Videćete koliko ćete se bolje osećati.

Ljubav
Da je sve savršeno sa partnerom – pa i nije. Da se može popraviti u ovoj nedelji – pa može itekako! Na nebu mlad Mesec, a vi spremni za nov početak. Spremni da bijete bitke za ljubav i da iz njih, naravno – izađete kao pobednik. Moguće je da povremeno provejava nepoverenje ili sumnja, ali otvoren razgovor sve leči, to znate i sami! Oni koji su usamljeni – vaše polje ljubavi je aktivirano mladim Mesecom i vi ste spremni da se zaljubite do nosa. Još samo da pronađemo tog nekog pravog i priča može da počne. A za tako nešto postoje šanse, jer vaša otvorenost za emocije privlači nove ljude u vaš život. Ima tu zanimljivih situacija i preko posla, ali vas i neko vama vrlo blizak može upoznati sa novom osobom...

Posao
Puno posla, dosta obaveza za koje ste svesni da ste ih zapostavili i kojima je zaista vreme da se posvetite što pre. Ne dozvolite da vam se stvari nagomilavaju jer uskoro ulazite u period kada vam se to može obiti o glavu. Proveravajte sebe dva puta u svemu što radite, jer ste pomalo konfuzni i skloni tome da neke poslove otaljavate. Jupiter ulazi u vaše polje poslovne svakodnevice i svakako će vam doneti dobrobiti svojim tranzitom u narednih godinu dana, ali to ne znači da ga trebate dočekati u poslovnom haosu.

Novac
Mogućnosti za dodatne zarade preko hobija, preko kreativnosti i novih ideja. Ukoliko trgujete bilo kojom vrstom robe – naplatite odmah, odloženo plaćanje može samo da vam donese glavobolju.

Zdravlje
Svesni ste vi i sami da nešto morate menjati u svojim životnim navikama. Više se krećite, ali nađite vremena i za odmor i opuštanje. Stariji Rakovi – proverite krvnu sliku.

 

Nastavak na sledećoj strani.

LAV

 

Hrana
Vi ćete se lepo zaokrugliti u ovom periodu ukoliko ne budete krenuli sa promenama u načinu ishrane. A gde ćete bolju nedelju za tako nešto nego što je ova? Ukoliko vam se ne dopada odraz u ogledalu i osećate se teško – pa vreme je da nešto menjate, zar ne?

Ljubav
Ni vi sami ne znate šta vam je kada su vaša partnerstva u pitanju. Čas ste odlično, čas dramite oko sitnica, što će posebno biti naglašeno sredinom sedmice. Preplaviće vas kontradiktorne emocije koje ćee teško kontrolisati. Osećaj osujećenosti, ljubomora, sumnja, potreba da sa voljenom osobom raspravite – samo vas može uvesti u problem. Kontrolišite malo svoje reakcije. Ukoliko ste usamljeni, neko ko vas odavno privlači, ili vas je pak privlačio u prošlosti – sada vam se javlja. To može biti i osoba koja je vezana za druge prostore, za putovanja. U svakom slučaju – komunikacija sa simpatijom kreće uzlaznom linijom i nije ni čudo što ćete „poleteti“. Da ne biste kojim slučajem grubo aterirali, smanjite euforiju.

Posao
Čak i da sve u ovoj nedelji funkcioniše kako treba – vi ćete bez problema pronaći razlog da se nervirate i jedete sebe. Ako nešto strašno želite da promenite ili pokrenete, a to nikako da se realizuje, nemojte odmah padati u bedak. Pustite, smirite se malo – za neke stvari je potrebno vreme da se pokrenu, neće vam pobeći, ne brinite. Informacije koje dolaze do vas sada vas mogu samo zbunjivati – nemojte da reagujete jer je veliko pitanje koliki je postotak istine u njima.

Novac
Umete vi da zaradite, i tu ne leži nikakav problem. Ali, imate osećaj da su vam u jednom momentu pare u rukama, a već u narednom su misteriozno iščezle. Nisu. Samo trošite bez mere i bez plana.

Zdravlje
Fizički deo još i kako tako, ali taj mentalni – baš i nije za pohvaliti se. Hajte vi lepo na neko opuštanje, na neke meditacije, malo mozak da otresete od kojekakvih crnih misli i strahova...

 

DEVICA

 

Hrana
Potrebni su vam redovni i izbalansirani obroci. Bilo kakvo „iskakanje“ dovešće ili do smanjene energije ili do toga da se osećate teško i naduveno. Što više svežeg voća i povrća, što više vitaminskih „bombi“ . zdrava ishrana vam je sada neophodna.

Ljubav
Partner nije navikao na ovakva vaša ponašanja i ima osećaj da ne može više da računa na vas, jer ste totalno postali promenljivi. Obećate pa zaboravite, kažete pa se pravite da niste kazali, naljutite pa se odljutite, pa se na njegove primedbe smejete i ponašate neozbiljno. Šta li vam je, to samo vi znate – ali gledajte da ne dovodite voljenu osobu u sumnju svojim postupcima....Ukoliko ste usamljeni, neko koga ste upoznali preko poslovnog segmenta se aktivirao i non stop vas „čačka“. Vi se malo smejete, malo nećkate – a u stvari – baš vam je lepo, prija vam. Svesni ste da je ovo samo flertovanje, otvorena prilika za neku avanturicu, ali baš vam je slatko i ne želite da prekinete....

Posao
Zaleteli ste se u neke poslove, u neke dogovore. Negde u sebi ste svesni da to nije toliko lako kao što izgleda i da se obavezujete na veliku količinu obaveza, ali trenutno ne želite da vidite tu tamnu stranu – optimistično koračate unapred, nadajući se najboljem! U suštini – otvarate nova poglavlja, a još uvek niste u potpunosti okončali stara. Nemojte da vam se to obije o glavu. Ne zapostavljajte svoje obaveze, jer ćete pre ili kasnije snositi konsekvence zbog toga.

Novac
Povremeno vam nije jasno niti odakle izvlačite novac koji vam je potreban, ali ni odakle su se stvorili svi ti neki silni troškovi koji su vas spopali sa vih strana. Para ima, ali vi ne raspolažete njima kako treba.

Zdravlje
Ukoliko niste zalečili neku prehladu, ona se može vratiti tokom ove sedmice. Čuvajte grlo i pluća, osetljiviji ste nego što mislite.

 

VAGA

 

Hrana
Lepo za oko, lepo za nepce. U periodu ste kada želite da i izgled i miris i ukus hrane bude savršen. Apetit je trenutno umeren – baš onako kako vama najviše prija. Jedino je ostala naglašena ta potreba za slatkišima. Jedna mana na svo vaše savršenstvo – pa to se ni ne računa, zar ne?

Ljubav
Retrogradna Venera u vašem polju ličnosti mora da donosi određenu količinu nezadovoljstva, koliko god se situacije sa voljenom osobom ili bračnim partnerom odvijale nekim svojim ustaljenim tokom. Da je sto stvari super a samo jedna ne valja – ta jedna bi vam bola oči i donosila nemire. Nije problem u partneru, već u vašem pogledu na vaš odnos. Zato bi bilo dobro da unesete novine, da pokrenete lepa dešavanja, da prijatno iznenadite partnera. Ukoliko ste usamljeni, ponovo ste pokrenuli komunikaciju sa nekim koga ste poznavali ili simpatisali ranije. Pored ovih razgovora koji vam prijaju, nosi vas talas pozitivne energije koji u vaš život donosi one koji bi da vas osvoje. Flertovaćete i uživati u tome.

Posao
Nadate se da je period u kojem ste se osećali napeto i nesigurno, u kojem ste sve završavali u poslednjem trenutku – iza vas. Ulazak Jupitera u znak Strelca označava i ulazak ozbiljnih poslovnih ljudi u vaš život. Takođe, mlad Mesec u polju finansija doneće vam pokretanje poslovnih priča od kojih ćete imati finu finansijsku korist. Pošto je Merkur, planeta koja predstavlja dogovore, trenutno u svojoj retrogradnoj senci, savetuje vam se da ne žurite sa bilo kakvim potpisivanjima. Sačekajte malo.

Novac
U ovoj će se nedelji veće sume novca sliti u vaše džepove. No, i pored toga – niste opušteni, baš iz razloga što ste predugo imali borbu sa trošovima i izdacima.

Zdravlje
Osećate da vam je preko potrebno da se pokrenete i budete fizički aktivniji. Pravi je momenat da se vratite rekreaciji. Starijima – manji problemi sa pritiskom.

 

ŠKORPIJA

 

Hrana
Mlad Mesec u vašem znaku ove sedmice pokrenuće one pozitivne promene po pitanju ishrane koje su vam sada toliko potrebne. Sada se mogu preseći neke loše navike, sada se može pokrenuti zdraviji način života i ishrane.

Ljubav
Za one u emotivnim vezama i brakovima ovo je izuzetno važna sedmica. Naime, u njoj se mogu napraviti oni pravi koraci ka stabilizaciji i konačnom sređivanju pomalo poljuljanog odnosa sa voljenom osobom. Jedno drugom ste sada podrška i potpora, što donosi talas dobre energije u vašu vezu. I vi sada mnogo toga sagledavate na drugačiji način i spremni ste da se posvetite voljenoj osobi. Ukoliko ste usamljeni, izlazak, druženje sa prijateljima ili jače aktivnosti na društvenim mrežama – mogu u vaš život doneti staru simpatiju ili poznanika. Iako ste smatrali da ste ovu osobu davno zaboravili ili prevašili – primetićete da vam izuzetno prija kontakt sa njom. Gde će i da li će to uopšte negde voditi – videćemo..

Posao
Odlična nedelja za pokretanje i za nov način sagledavanja svih situacija u poslovnom segmentu. Mlad Mesec u vašem polju ličnosti uvodi vas u period inicijative, najpre kada su neke vaše ideje ili privatni poslovi u pitanju. Pred vama su neke vrlo bitne odluke i sada ćete moći da ih jasno razmotrite i povučete pravi potez. Neko vrlo uticajan i poslovno jak, a može biti i stranac, predlaže vam posao koji bi mogao da iz korena izmeni vašu najpre – finansijsku situaciju. Vredi, samo ne treba žuriti previše.

Novac
Jupiter, planeta koja vlada vašim finansijama, ušao je u vaše polje novca. Bića para, drage Škorpije, samo nemojte da očekujete da momentalno budete zatrpani njima.

Zdravlje
Čini vam se da, kada biste mogli da utišate svoje nemire i strahove, osećali biste se savršeno. Lek je u fizičkoj aktivnosti i u druženju sa pozitivnim ljudima.

 

Nastavak na sledećoj strani. 

 

STRELAC

 

Hrana
I da – Jupiter ulazi u vaše polje ličnosti polovinom ove nedelje, u svoje vladarstvo i mesto gde je izuzetno jak i od velikog uticaja. Sada bi bio pravi trenutak da podvučete crtu i okrenete se zdravijem načinu ishrane. Možete vi to.

Ljubav
I evo razloga za radovanje vama! Posle svih peripetija vezanih za vaš emotivni život, kroz koje ste prolazili godinama unazad – u ovoj nedelji vaš vladar Jupiter prelazi u vaš znak. Sreća i optimizam će se vratiti u vaš život i to u velikoj meri! Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, vreme je za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije i pozitivnije odnose. Ukoliko ste bili u nekoj vrsti svađe, do pomirenja može doći tokom ove sedmice. Oni koji su usamljeni imaju vrlo zanimljivu komunikaciju sa suprotnim polom. Može biti više osoba oko vas sa kojima fletujete i koje vam donose osmeh na lice. Ne žurite sa ulaskom u vezu, pustite da se neke kockice poslože same od sebe....

Posao
Da vas neko posmatra sa strane pomislio bi kako vi sa lakoćom završavate more raznoraznih obaveza. A niko u suštini ne zna koliko je to vama trenutno opterećujuće. Da, imate energiju i tu nije problem. Ali povremeno ne znate na koju stranu pre da se okrenete. Merkur, koji je trenutno u vašem znaku i u svojoj retrogradnoj senci, ali i kvadratu sa Neptunom – ne daje vam jasnu sliku kada su predlozi i dogovori u pitanju. Za konkretizaciju bilo čega bilo bi najbolje da malo sačekate.

Novac
Finansijskih rezultata koji vam donose zadovoljstvo će biti u ovoj nedelji. Ali, to ne znači da ste stabilni i da možete da se rasipate.

Zdravlje
Solidna zdravstvena situacija kod mlađih Strelčeva. Ipak, mogli biste da pojačate fizičku aktivnost i uradite nešto po pitanju ishrane. Stariji – sklonost reumatičnim bolovima.

 

JARAC

 

Hrana
Nemojte svojoj ishrani pristupati rutinski i zadovoljavati se jednoličnim obrocima. Oslušnite potrebe svog organizma i delujte u skladu sa tim. Potrebno vam je više južnog voća, više vitamina, ali i nešto kaloričnija ishrana koja će vam doneti dovoljno energije.

Ljubav
Jarčevi koji su u emotivnim vezama i brakovima bi trebali da na prvo mesto ove nedelje stave odnos sa partnerom. Oboma vam je potrebna promena, jer se vidi da se neka monotonija i nervoza svakodnevice uvukla između vas dvoje. Organizujte neko druženje, više zajedničkih aktivnosti i izlazaka – potrebno vam je da vratite pozitivnu energiju sa voljenom osobom. Ukoliko ste usamljeni, nedoumice oko osobe koja je ponovo u vašem životu bujaju. S jedne strane – izuzetno vam prija kontakt, ali sa druge – strahovi i nesigurnosti rade i ne usuđujete se da se prepustite. Koristite ovaj period koji je izuzetno povoljan i za nova poznanstva – spustite malo gard i dozvolite da vam se zainteresovani približe...

Posao
Merkur, koji vam je trenutno iza leđa i u svojoj retrogradnoj senci – kao da ne dozvoljava da se ono što ste planirali konačno i pokrene i realizuje. U poslednjem momentu dolazi do nekog prolongiranja, promena, vraćanja korak unazad ili pak problema sa papirologijom. No, ništa od ovoga neće vas zaustaviti u vašem pohodu ka cilju. Kao da vam prepreke samo daju vetar u leđa i krećete u bitku za njihovo prevazilaženje. Neki mudri ljudi su oko vas i daju vam podršku – saslušajte ih.

Novac
Dosta troškova u poslednje vreme destabilizovalo vas je i donosi vam povremenu zabrinutost. Ima lepih priliva ove sedmice – dići ćete se...

Zdravlje
Popravljanje raspoloženja kroz kontakte sa pozitivnim ljudima diže vas i u zdravstvenom segmentu. Gledajte da pronađete dovoljno vremena za san i odmor.

 

VODOLIJA

 

Hrana
U dobrom ste raspoloženju pa je i svaki zalogaj ukusniji i slađi. U ovoj nedelji biste malo i da se igrate i da eksperimentišete sa začinima, novim i egzotičnim ukusima. Da se ne lažemo – nešto od toga će vam baš prijati, a nešto ćete probati sada – i nikad više.

Ljubav
Vaš partner će sredinom nedelje imati neke svoje dramatične momente koje uopšte ne biste trebali da uzimate za ozbiljno. Nemojte u tim trenucima da se zatvrdoglavite onako kao što vi to znate – ne zaboravite – u ovoj sedmici lek i rešenje je u komunikaciji! Nemojte da dozvolite da vi i vaše voljeno biće imate problem bez problema. Pričajte, rešite, odagnajte partnerove sumnje i volite se ponovo! Ukoliko ste usamljeni – hteli, ne hteli – privlačite pažnju. Lako stupate u komunikaciju sa suprotnim polom i uživate u razmeni dobre energije. Neko koga ste ranije znali ili simpatisali takođe vas ne ostavlja na miru. Vama je na pameti samo prijateljstvo, ali čini mi se da ova osoba ipak želi nešto konkretnije....

Posao
S jedne strane – vaši se planovi odvijaju super, idete ka onome što želite, korak po korak. Sa druge pak – kao da vam nešto ne dozvoljava da sve to ide bez problema, vrtite se u nekim dogovorima, bakćete se nekom papirologijom, što vam odvlači dosta energije. Jupiter je od ove sedmice u vašem polju budućnosti, podrške od strane drugih. Sve ono što je nejasno iskristalisaće se u narednim danima, nedeljama, mesecima. Neće vam pobeći ti poslovi i prilike za kojima žudite. Sačekajte malo.

Novac
Neko će u ovoj nedelji pokušati da vas prevede žedne preko vode. Pazite na svoj novac, ne pozajmljujte ga i ne čekajte nikoga sa plaćanjem!

Zdravlje
Energija sa kojom uđete u ovu sedmicu će biti vrlo pozitivna i podsticajna po vas. Ne vidi se trenutno nikakva, iole značajnija zdravstvena problematika.

 

RIBE

 

Hrana
Malo ste neusklađeni sami sa sobom kada je ishrana u pitanju. Čim ste u društvu, osećate potrebu za jelom i prija vam sve ono što pojedete. Čim ste usamljeni, sami sa sobom, vaš apetit se u potpunosti zatvara i ni je vam ni do omiljenih namirnica...

Ljubav
Komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom baš i nije najbolja u ovoj nedelji. Partner neke stvari zaboravlja, sa vaše tačke gledišta preteruje u svojim rečima i postupcima, kada vam je najpotrebniji – nema ga. Koliko god vama ne izgledalo tako – jedan deo krivice za trenutnu situaciju snosite i vi. Drugoj strani vi izgledate kao konfuzni, nedefinisani. Ima leka za ovo, naravno – treba sesti i raščistiti sve nejasnoće. Zvuči lako, ali treba to uraditi, zar ne? Ukoliko ste usamljeni, stvarno nije trenutak da se zatvorite i povučete u sebe. Neke osobe su oko vas i nude vam, ako ne emociju, a ono makar dobro raspoloženje, malo flertovanja i zabavu. Zašto ovo sebi uskraćujete?

Posao
Vesti i informacije koje stižu do vas totalno su kontradiktorne i zbunjuju vas. Ništa vama više nije jasno – ni da li će biti nešto od onoga što vam je obećano, niti u kom pravcu vaša karijera sada ide. Ne dramite bez razloga, ono što se sada ne zna saznaće se uskoro. Iskristalisaće se stvari – ne zaboravite da je u ovoj nedelji veliki benefik Jupiter ušao u vaše polje karijere. Tek ćete vi imati pravih prilika da pokažete koliko vredite. Održavajte dobar kontakt sa saradnicima i kolegama – trebate jedni drugima.

Novac
Sada možete lakše rešiti troškove ili čak dugovanja iz prethodnog perioda. Novac koji očekujete dolazi, i možda će ga biti i više nego što mislite....

Zdravlje
Nešto više pažnje biste trebali da obratite na imunitet. Iako vam se čini da je sve u redu, ipak ste u ovoj nedelji skloni prehladama.

 

 

makonda-tracker