astro

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP: Evo šta nas čeka tokom 2019. godine!

0


Saznajte šta su vam zvezde pripremile za narednu godinu

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN - Godina puna uspona i padova

 

2019. godina za Ovnove će biti godina uspona i padova, pomešanih osećanja i rezultata. Tokom prvih meseci bićete anksiozni, čak i besni, uprkos tome što će vam se dešavati i neke lepe stvari.

 

Između vas i članova vaše porodice pojaviće se distanca, naročito kada je u pitanju muški deo rodbine - otac ili brat. Savetuje se da budete oprezni i s pažnjom posmatrate sve što se dešava oko vas. Izvesni su i finansijski problemi, a vi ćete biti ubeđeni da vam se život potpuno urušava na svim poljima, predviđa godišnji horoskop za 2019. godinu.

 

Ipak, i pored svega, na momente ćete osećati snagu i samopouzdanje, zahvaljujući kojim ćete uspevati da idete bar pomalo napred. Postoji mogućnost da se situacija na poslu značajno poboljša - da pronađete sjajan novi posao ili da veoma napredujete na starom. Krajem godine, godišnji horoskop za 2019. za Ovna predviđa finu novčanu dobit i sjajan period za ulaganje ili kupovinu neke nekretnine.

 

Ukoliko je bilo problema sa zdravljem, očekuje se da se oni srede do leta 2019, ali bi trebalo da se pozabavite vežbanjem i zdravijom ishranom, ako želite da ostanete zdravi i izgledate lepo.

 

U drugoj polovini godine, godišnji horoskop za 2019. za Ovna predviđa mogućnost ostvarenja svih želja. Pripremite se - moguć je veliki novčani izdatak koji će imati veze sa porodicom, poput putovanja ili neke svečanosti.

 

Kako se godina bude približavala kraju, osećaćete sve više mira i pozitivnosti iznutra, što će vam konačno doneti olakšanje od briga. Tada ćete osetiti potrebu da rešite sve nesuglasice sa bliskim osobama, u čemu ćete i uspeti.

 

Imaćete i veliku želju da putujete što više, a mnogi Ovnovi želeće i da se presele u drugi grad, ili čak državu zbog bolje plaćenog posla.

 

BIK - Fenomenalna godina čeka na vas

 

Sudeći prema astrologiji, ova godina će biti veoma uzbudljiva za Bikove, jer će biti ispunjena iznenađenjima i čudesnim događajima! Godišnji horoskop 2019 za Bika predviđa i mnogo sjajnih šansi za napredovanje u karijeri i ostvarivanje većih profita! Studenti će imati šansu za usavršavanje i početak karijere u inostranstvu. Bikovi koji već imaju ostvarene karijere uspevaće da izvrše sve svoje obaveze na vreme, a biće toliko kreativni da će predlagati samo dobre, kreativne ideje za razvoj čitave kompanije.

 

Porodični život biće ispunjen ljubavlju i lepim odnosima sa svim članovima uže i šire porodice. Ipak, ovo je i vreme kada ćete definitivno morati da odredite svoje prioritete, napravite dugoročnije planove i malo više radite na sebi.

 

Bikovima se savetuje da ne žure i da ne pokleknu pred željama, jer bi neprestano samougađanje moglo da učini da previdite mnoge stvari koje se oko vas dešavaju i upadnete u probleme lične ili finansijske prirode. Bićete zainteresovani da obogatite svoj društveni život, idete na zabave, i uradite sve to, ali u nekoj normalnoj meri.

 

Položaj planeta Bikovima će doneti odličan uticaj na sva životna polja, ali i stvaranje novih veza, pa je slobodnim pripadnicima ovih znaka moguć brak. Što se tiče zauzetih Bikova, ova godina biće godina harmonije i ljubavi.

 

Zdravlje će takođe biti na zavidnom nivou, iako ne bi bilo loše da malo više pazite na izbor hrane i da konačno odaberete sport kojem ćete biti verni i redovno ga praktikovati.

 

BLIZANCI - Jedan savet je za vas ključan


Blizanci, pripremite se - kada počne 2019, naći ćete se na meti na radnom mestu. Ljudi će dolaziti po ono što imate i daće sve od sebe da vam to i uzmu. Ostanite jaki. Glavu gore, uradićete dobar posao i ne ustručavajte se da se sami pohvalite.

 

Skrenite pažnju na sebe nadređenima koliko doprinosite poslu, tako da oni sa sabotažom na umu ne uspeju u svojim naporima da vas potkopavaju. Godišnji horoskop za Blizance 2019. pokazuje da će dobar deo godine biti nepredvidiv i zahtevan, ali vas očekuje veliki profesionalni napredak u novembru ili decembru.

 

Godišnji horoskop za Blizance 2019. pokazuje da, kada je reč o odnosima, vi ste ona uobičajena, neodlučna osoba. Ovo nije godina da se donose velike odluke, ali stalno ćete vagati prednosti i mane vaše veze. Šanse su velike da ćete želeti da promenite život od januara do juna, ali to premišljanje će samo doneti stres.


Savet za sve Blizance: Može da bude mnogo bolje ako cenite ono što imate. Imate odlične prijatelje, porodicu i međuljudske odnose! Dakle, potrebno vam je vreme da to i primetite. Razvijajte ove odnose. Usporite malo, osetite miris cveća i prestanite da mislite da je trava zelenija na drugom mestu. Umesto toga, uživajte u luksuzu mira u odnosima koji vam donosi 2019. godina.


Godišnji horoskop za Blizance 2019. pokazuje da će biti nekih uspona i padova što se tiče zdravlja, tako da je dobro da to imate na umu. Ne odlažite osnovne stvari do poslednjeg trenutka, kao što je poseta lekaru.

 

Pregled lekara može brzo da vam reši probleme ako se oni pojave. Srećom, imate divnu podršku osoba koje vas okružuju i na njih se možete osloniti kada god vam je potrebna pomoć. Samo se nemojte ustručavati da tražite ono što vam treba!

 


RAK - Sami sebi ste najgori neprijatelj

 

Rakovi, vi verujete da je to što radite ispravno. Zato može biti veoma frustrirajuće kada vas zaobiđu pozitivni poslovni rezultati. Kada 2019. počne, vi ćete se osećati kao da ste na vrhu sveta u profesionalnom smislu. Godišnji horoskop za Raka 2019. pokazuje da će se u prvom delu godine poslovni problemi nakupljati.


Nagrade će otići onima koji su već uložili dosta vremena i energije da bi postigli ono što žele. Ako niste uložili u posao, biće vam teško da gledate kako su drugi uspešni. Sa jedne strane, znaćete da je to jedino fer. U stvari, ispravno je što će drugi uspeti. Sa druge strane, moraćete da razmislite o postupcima koji su vašu karijeru skrenuli sa puta.

 

Preispitajte se i shvatite na čemu treba poraditi još više da biste ostvarili uspeh u drugom delu godine. Ne brinite - ovo ne znači da 2019. nema šta da vam ponudi. Godišnji horoskop za Raka 2019. pokazuje da će tokom leta vaše finansije biti dobre, ali možda ne u onoj meri u kojoj ste se nadali.


Početak godine bi mogao da bude pun iskušenja na ljubavnom planu. Odnosi koje ste pokušavali da popravite ili poboljšate mogu lako da krenu u suprotnom smeru, a sve zbog jedne nepažljive reči. Tokom ovog perioda, shvatite da od vašeg ponašanja sve zavisi. Budite pažljivi sa rečima i pokušajte da vežbate strpljenje.

 

Zapamtite, vi niste uvek u pravu. Posvetite više vremena slušajući svog partnera i zajedno radite na tome da shvatite vaše međusobne potrebe. Ulaganje u ljubav je obavezno u prvom delu kalendarske godine ako želite da učvrstite vaš harmoničan odnos.


Uvek emotivan, Rak je često samom sebi najgori neprijatelj kada je zdravlje u pitanju. Godišnji horoskop za Raka 2019. donosi dobre i pozitivne emocije, a zdravlje bi trebalo da ostane jako dobro ako se stres svede na minimum. Kao i uvek, odmarajte se dovoljno i ugađajte maksimalno sebi u danima kada vam se čini da ne možete da postignete sve.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker