zvezde kažu

Detaljni mesečni horoskop za septembar za svaki znak & spisak astrološki važnih datuma

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec septembar na planu ljubavi, posla i zdravlja.

Šta septembar donosi svakom hrooskopskom znaku?
Šta septembar donosi svakom hrooskopskom znaku?foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

STRELAC

Ljubav

Biće potrebno da partner i vi naučite da probleme i otežanja iz svakodnevice ostavite negde po strani i da ne dozvolite da one utiču na vaš odnos. Evidentno je da ćete oboje morati da budete posvećeni porodičnom i poslovnom segmentu i da će vam ovo angažovanje oduzimati dosta vremena i energije – baš iz tog razloga, potrebno je da te neke vaše male oaze zadovoljstva i dobrog raspoloženja budu što češće prisutne. Jednostavno – batalite probleme i idite da uživate. Neki parovi se baš u ovom periodu mogu odlučiti za ozbiljnije korake u vezi – i to najpre u drugoj polovini meseca. Slobodni Strelčevi – svako od nas ima neke situacije koje ga nerviraju ili opterećuju – ali vi imate više nego dobre prijatelje koji su spremni da vas „čupaju“ kad god je to potrebno, koji vam donose osmehe na lice. Period koji je više nego povoljan za ljubav je otprilike polovinom meseca – zato, ne sedite kod kuće!

Posao

Mars, koji je mesec I po dana bio preko puta vas I koji vam je donosio izazove I povremeno napetu energiju kroz saradničke I partnerske odnose – sada odlazi, pa iako će obaveze biti više nego prisutne – ipak će biti nešto lakše izaći sa njima na kraj. Doduše, šefovi će umeti povremeno da “zatežu”, ali to vas I neće baš puno opterećivati. Vaše je da budete odgovorni I posvećeni poslu, a ukoliko u drugom delu meseca do vas stigne neka zanimljiva ponuda – savet je da je prihvatite.

Zdravlje

Bolje nego u proteklom periodu – neće više biti prisutno baš toliko stresa, nervoze I odliva energije. Umećete da pronađete način da ugodite sebi I da se opustite.

 

JARAC

Ljubav

Potrebno je više mudrosti I strpljenja u partnerskim odnosima. Iako ćete se voljena osoba I vi u suštini dosta dobro slagati, postojaće situacije koje mogu unositi nemir, nervozu ili u kojima ćete teže dolaziti do kompromisa, što je posebno izraženo tokom druge dekade septembra. Ne bih rekla da će to biti neki veliki problemi ili teške teme – već će pre biti sitnice na kojima možete da se sapletete, pogotovo ako ne budete spremni da čujete jedno drugo na pravi način I prilagodite se. Za pojedine parove važi – ukoliko razmišljate o ozbiljnijem koraku u vezi – sada jeste vreme za to. Neka je sa srećom! Slobodni Jarčevi – neke osobe koje se motaju oko vas će vam biti zanimljive, ali ne toliko da biste razmišljali o ulasku u vezu. Zabava I dobar provod da, ali ozbiljnije ljubavne teme ipak će ostati za oktobar.

Posao

Iako dosta zahtevan (obaveze će vam stvarno oduzimati dosta vremena I energije), mora se priznati da će septembar biti prilično uspešan za vas. Itekako su moguća unapređenja, promene radnog mesta ili firme, kao I finansijske benefije – sve naglašeno od ulaska u drugu dekadu meseca pa na dalje. Neki od vas će u tom periodu dočekati nešto što dugo čekaju – poslove, projekte, saradnje. Nešto više pažnje obratite na komunikaciju sa saradnicima – jer ona može biti izazovna tokom druge dekade septembra.

Zdravlje

Moguće su respiratorne infekcije, ali postoji potencijal I za povrede ekstremiteta. Takođe, budite nešto oprezniji u saobraćaju.

 

 

VODOLIJA

Ljubav

Ovaj septembar će obeležiti mnogobrojne prilike za uživanje “na svim nivoima”. Jupiter u vašem polju zabave, uživanja, zaljubljivanja, provoda I Venera iz znaka Vage u odličnom su aspektu na vaš znak tokom skoro pa celog meseca – I na vama je kako ćete ovu divnu I jaku energiju rasporediti. Da li ćete je koristiti samo za more zabave, za pojačanu društvenost I uživanje sa onima koji su vam bliski – ili ćete pak želeti da flertujete, upoznajete se sa novim osobama, zaljubljujete – to je već na vama. A meni nekako izgleda da ćete vi sve to lepo umeti da iskombinujete I napravite sebi jedan mesec za pamćenje. Što se tiče zauzetih – iako će svakodnevica umeti da vas smori I uspori I unervozi – ipak je ovo dosta povoljan emotivni period I ne sumnjam da ćete sa voljenom osobom umeti I znati da uživate.

Posao

A što se posla I obaveza tiče – njih čak I ako želite, nećete uspevati da izbegnete. Finansije su vam ujedno I najjača ali I najslabija tačka tokom septembra – najjača zato što ćete umeti I moći lepo da zaradite, najslabija zato što će vas troškovi “terati” da konstantno maksimalno ulažete sebe u posao da biste profitirali (troškove I izdatke ne možete da izbegnete). Odličan je mesec za dodatni ili dopunski posao, kao I za sve one koji sarađuju ili se tek spremaju na saradnju sa inostranstvom.

Zdravlje

Dosta je osetljiv stomačni deo, pogotovo tokom druge dekade meseca.

 

RIBE

Ljubav

Početkom septembra imamo mlad Mesec u partnerskom polju, a negde pred kraj druge dekade pun Mesec I pomračenje u vašem polju ličnosti. Vaši partnerski odnosi ulaze u novu fazu – a od vas dvoje će zavisiti da li će ta faza biti bolja ili lošija od dosadašnje. Oni parovi koji su se znatno udaljili u proteklih godinu ili godinu I po dana – na ivici su da naprave presek I odvoje se. No, isto tako – pred nekim parovima su ozbiljne odluke – I one vezane za planiranje potomstva, ali I one vezane za zajednički život, brak. Sada je sve moguće – I znatno unaprediti odnos, ali I odustati od njega. Dobro razmislite I ne donosite brzinske odluke. Slobodne Ribe – pred vama je intenzivan emotivni mesec u kojem se mogu pokrenuti ljubavne priče koje itekako mogu biti ozbiljne I trajne, pogotovo u drugom delu septembra.

Posao

Početak septembra donosi dosta nervoze I promenljivu situaciju na poslu – prisutna je žurba, promene se dešavaju na dnevnoj bazi, a komunikacija sa kolegama I saradnicima će biti prilično izazovna. Neke od vas ovo može pogurati ka razmišljanju o promeni posla, što je skroz ok – ukoliko tome pristupite oprezno, pažljivo I proračunato. Neki od vas u drugom delu meseca mogu dobiti ponudu ili poslovni predlog kojem su se dugo nadali – I ovu situaciju treba iskoristiti. Novcem ćete biti dosta zadovoljni.

Zdravlje

Zdravstvena situacija suštinski nije loša, ali mogu se javljati manje tegobe koje su povezane sa respiratornim traktom I stomakom. Početkom meseca budite oprezniji u saobraćaju.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker