zvezde predviđaju

Veliki NOVČANI HOROSKOP za septembar: Vage, vreba vas poreska kontrola, oprezno, Jarčevi, otplatićete stare dugove!

0

Septembra će doneti vrlo povoljne uslove za sticanje novca, pa čak i bogatstva 

NOVČANI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR
NOVČANI HOROSKOP ZA SEPTEMBARfoto: Shift Drive/Shutterstock

STRELAC


Sposobnost da slušate, razumete i ponekad nečemu popuštate je ključ vašeg uspeha. Sada je vreme da se obučite i poboljšate svoje veštine. Pronađite nešto što vam se svida što će vam doneti dodatni prihod. Ne računajte na pomoć spolja, uradite stvari sami: oko vas su ljudi na koje se ne biste trebali osloniti. Moguća je dobra zarada od poslovanja sa stranim kompanijama. Zaposleni se mogu suočiti sa konkurencijom, ali, kako kažu, „strpljenje i rad će sve istrošiti“.

 

JARAC


Ovo je odlično vreme za dinamične događaje i pozitivne promene, posebno u finansijskom sektoru. Mnogi će moći da otplate stare duge, uspešno ulože novac, reše imovinske probleme u porodici. Danas su realni i neočekivani troškovi zbog kvarova u domaćinstvu, ali za to ima dovoljno sredstava. Zaposleni možda razmišlja o promeni posla, ali te prilike neće doći dovoljno brzo. Tokom ovog perioda, čini se prirodnim da se bavite sopstvenim projektima, postajete samozaposleni ili jednostavno odete na dugi odmor.

 

VODOLIJA


Kreativne potrage, putovanja, obuka će biti voljeni - u bliskoj budućnosti oni će postati osnova za poboljšanje materijalnog nivoa. Po svim profesionalnim pitanjima, septembar je izuzetno uspešan. Preduzetnici i gazde moći će da završe važne aktivnosti veze za proširenje poslovanja i razmišljanja o novim prilikama koje će se javiti krajem meseca. Možda je reč o razvijanju veze sa kolegama iz drugih gradova ili zemalja, o otvaranju biznisa na mestima daleko od kuće.

 

RIBA

 

U pronalaženju dodatnih izvora prihoda pomoći će vam nova poznanstva, čije će pozicije biti jače od vaših. Zaposleni će imati retku prilikom da poboljša svoj položaj na sadašnjem mestu ili pronađe novi posao. U ovoj opciji imaćete priliku da značajno povećate prihode, kao i da svoju profesionalnu aktivnost naučite životom i zanimljivošću. Ponude veze za putovanja ili preseljenje nisu isključene. U svim teškim situacijama konsultujte advokata.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Savet astrologa za sve koji igraju igre na sreću

 

makonda-tracker