astro

Mesečni ljubavni horoskop za septembar za svih 12 znakova

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za septembar.

Šta vam donosi septembar na polju ljubavi u septembru?
Šta vam donosi septembar na polju ljubavi u septembru?foto: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

STRELAC

 

Odnosi će zahtevati više pažnje i strpljenja. Vaša želja za slobodom i nezavisnošću može izazvati nesuglasice sa partnerom koji će tražiti stabilnost. Međutim, ovo vreme će vam dati priliku da preispitate svoje prioritete i nađete kompromise koji će dugoročno ojačati vaš odnos. Za samce Strelce, ovaj mesec može biti vreme da razmislite o svojim istinskim željama u ljubavi.

 

JARAC

 

Mesec obećava stabilnost i poverenje u odnosima. Vaša praktičnost i želja za redom pomoći će vam da zajedno sa svojim partnerom stvorite čvrstu osnovu za budućnost. Ovo je dobar trenutak da planirate zajedničke projekte ili započnete nešto novo. Samci Jarčevi mogu da se raduju susretu sa ljudima koji dele njihove životne ciljeve i vrednosti.

 

 

VODOLIJA

 

Septembar može biti mesec promena u vašem romantičnom životu. Vaša želja za novitetom i slobodom može dovesti do promena u vašoj vezi, ali ne treba da se plašite ovog procesa. Ovo vreme će vam pomoći da bolje razumete svoja prava osećanja i šta želite. Za samce Vodolije, septembar će biti vreme neočekivanih susreta i prilika koje vam mogu otvoriti nove horizonte.

 

RIBE

 

Septembar će doneti osećaj dubokog zadovoljstva u odnosima. Vaša intuicija i empatija će vam pomoći da uspostavite blizak kontakt sa partnerom, što će stvoriti atmosferu razumevanja i ljubavi. Ovo je vreme kada možete da podelite svoje snove i planove za budućnost. Za samce Ribe, septembar će biti mesec kada su mogući magični trenuci i romantični susreti koji će dugo ostati u sećanju, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN i utiče na horoskopske znake

makonda-tracker