astro

Mesečni ljubavni horoskop za septembar za svih 12 znakova

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za septembar.

Šta vam donosi septembar na polju ljubavi u septembru?
Šta vam donosi septembar na polju ljubavi u septembru?foto: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

LAV

 

Vaša želja da budete u centru pažnje možda neće uvek naići na podršku vašeg partnera. Međutim, ovo je dobar trenutak da ponovo razmislite o svojim očekivanjima i da postanete pažljiviji prema potrebama vašeg partnera. Postepeno, kroz dijalog i razumevanje, moći ćete da prevaziđete sve poteškoće. Za samce Lavove, ovaj mesec bi mogao biti vreme da malo usporite i više se fokusirate na sebe.

 

DEVICA

 

Septembar će za vas biti vreme kada će se romantične veze razvijati glatko i stabilno. Briga o svom partneru i obraćanje pažnje na detalje pomoći će stvaranju atmosfere udobnosti i poverenja. Ovaj mesec biće povoljan za uspostavljanje rutine u odnosima i jačanje međusobnog razumevanja. Samcima Devicama septembar može doneti prijatna poznanstva koja će se postepeno razvijati u nešto više.

 

 

VAGA

 

Odnosi će biti testirani. Vaša potreba za harmonijom i odsustvom sukoba mogu se sukobiti sa realnošću koja zahteva jasne odluke i akcije. Međutim, ovo vreme će vam takođe pružiti priliku da postanete jači i naučite da balansirate svoje potrebe sa željama vašeg partnera. Za samce Vage, septembar će biti vreme za razmišljanje i pripremu za novu vezu.

 

ŠKORPIJA

 

Septembar će doneti svetle događaje u vašem romantičnom životu. Vaša veza će biti ispunjena intenzivnim emocijama i dubokim osećanjima. Ovo je vreme kada možete otkriti nove dimenzije svoje veze sa partnerom i izgraditi poverenje. Za samce Škorpije, septembar će biti mesec kada su mogući sudbonosni susreti koji će ostaviti neizbrisiv trag u vašem životu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker