astrologija

Mesečni horoskop za avgust je tu! Bikovima retrogradni Merkur donosi ozbiljne probleme, a ko će se iznenada zaljubiti?

0

Zavirite u veliki horoskop za avgust i pogledajte šta je to što vas čeka u ovom letnjem mesecu

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST
MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUSTfoto: MilanMarkovic78/Shutterstock

Strelac


Za Strelčeve avgust 2024. će biti mesec transformacije. Zvezde se usklađuju da bi vam pružile avanturu i lični rast. Venera u vašoj devetoj kući podstiče putovanja i širenje vidika, bilo kroz fizička putovanja ili intelektualne aktivnosti. U finansijskom smislu, Jupiterov uticaj signalizira mogućnosti za dobit; međutim, oprezno upravljanje je neophodno. Veze blistaju dok Mars energizira vaš društveni sektor, podstičući strastvene veze i dinamične interakcije.

 

Profesionalno, Merkurov tranzit donosi jasnu komunikaciju i inovativne ideje, postavljajući temelje za buduće uspehe. Sredinom meseca, pun mesec u vašem znaku pojačava emocije, podstičući introspekciju i emocionalnu jasnoću. Iskoristite ovaj period da se uskladite sa svojim osnovnim vrednostima i dugoročnim težnjama. Što se tiče zdravlja, fokusirajte se na održavanje ravnoteže i blagostanja kroz fizičku aktivnost i prakse svesnosti. Kako avgust napreduje, kosmička energija podržava saradnju i uključivanje zajednice. Prigrlite ove mogućnosti da podstaknete rast i postignete svoje ciljeve, verujući da je univerzum u srcu vaš najbolji interes.

 

Jarac


Avgust 2024. Jarčevima najavljuje period značajnog napretka i introspekcije. Sa Saturnom, vašom vladajućom planetom, koja ima stabilizujući uticaj, spremni ste da postignete dugoročne ciljeve. Finansijski izgledi se poboljšavaju kako Jupiter poboljšava vašu drugu kuću, promovišući mudra ulaganja i upravljanje resursima. Odnosi, i lični i profesionalni, imaju koristi od Venerinog sklada, podstičući dublje veze i rešavanje prošlih sukoba. Merkur u vašoj osmoj kući osvetljava transformaciju i regeneraciju, podstičući vas da zadubite u svoju podsvest i suočite se sa skrivenim strahovima.

 

Što se tiče karijere, Mars podstiče vaše ambicije, gurajući vas ka liderskim ulogama i inovativnim projektima. Sredinom meseca, snažan pun mesec u vašoj kući duhovnosti podstiče samosvest i filozofsko istraživanje. Prihvatite ovu nebesku energiju da biste se uskladili sa svojim autentičnim ja i ponovo procenili svoje prioritete. Zdravlje se poboljšava sa pažnjom na upravljanje stresom i holističke prakse. Do kraja meseca, univerzum vas poziva da prihvatite promene, da budete sigurni u svoju otpornost i nagon. Verujte u kosmički plan.

Vodolija


Za Vodolije avgust 2024. predstavlja kaleidoskop mogućnosti i izazova. Dok Saturn nastavlja da prelazi vaš znak, pozvani ste da prihvatite odgovornost i strukturu u svom ličnom i profesionalnom životu. U finansijskom smislu, Venera ističe ulaganje u lični rast i kreativne poduhvate, obećavajući isplative povrate. Odnosi cvetaju pod Jupiterovim uticajem, podstičući harmoniju i međusobno razumevanje. Merkurov tranzit kroz vašu sedmu kuću naglašava komunikaciju i partnerstvo, savršeno za pregovaranje o ugovorima ili rešavanje nesporazuma.

 

Mars poboljšava vaš sektor karijere, podstiče motivaciju i otvara puteve ka liderskim ulogama. Sredinom meseca, transformativni pun mesec osvetljava vaše lične težnje, podstičući introspekciju i ponovnu procenu ciljeva. Što se tiče zdravlja, fokusirajte se na balansiranje fizičke aktivnosti sa mentalnim blagostanjem kroz prakse svesnosti. Društveno, Uran inspiriše povezivanje i inovacije, što ga čini najboljim vremenom za uključivanje zajednice i umrežavanje. Do kraja meseca, osetićete porast kreativnosti i vizije, koji će vas voditi ka postizanju vaših dugoročnih ciljeva. Verujte u svoj jedinstveni put.

 

Ribe 


Za Ribe avgust 2024. je mesec emocionalne dubine i kreativnog procvata. Neptun, vaša vladajuća planeta, nastavlja da inspiriše maštu i duhovni rast. U finansijskom smislu, Jupiterov uticaj sugeriše dobitke kroz zajedničke poduhvate i kreativne potrage. Venera ističe lične odnose, promovišući harmoniju i produbljivanje veza sa voljenim osobama. Profesionalno, Merkur u vašoj šestoj kući donosi jasnoću i inovaciju, savršen za pojednostavljenje radnih tokova i pokretanje novih projekata. Mars podstiče vaše ambicije, gurajući vas da energično sledite svoje ciljeve.

 

Sredinom meseca, pun mesec osvetljava vaše dugoročne težnje, podstičući razmišljanje i usklađivanje sa vašim istinskim željama. Što se tiče zdravlja, fokusirajte se na holističko blagostanje, integrišući fizičke, mentalne i duhovne prakse. Društveno, kosmička energija favorizuje umrežavanje i učešće zajednice, što ga čini idealnim vremenom da proširite svoj krug i podelite svoje vizionarske ideje. Kako avgust napreduje, prihvatite tok kreativnosti i intuicije koji vas vode. Verujte u svoju unutrašnju mudrost, Ribe, i dozvolite univerzumu da podrži vaše putovanje ka ispunjenju i uspehu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

4 znaka konačno mogu da odahnu 

 

makonda-tracker