ASTROLOŠKE PROGNOZE

LJUBAVNI horoskop za april: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka za četvrti mesec 2024.

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za mesec april.

Šta vam donosi ljubavni horoskop za april 2024?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za april 2024?foto: 4 PM production/Shutterstock

LAV

 

Ako ste tražili pravi trenutak da uđete u vezu, počnite u aprilu. Štaviše, već imate simpatije, što bi mogao biti početak velike romanse. Usamljeni Lavovi takođe moraju da naprave korak napred i pomognu sudbini da ih spoji sa dobrom osobom. Ne sedite kod kuće, dozvolite prijateljima da vam dogovore sastanak, a jedan od njih će pogoditi metu.

 

DEVICA

 

Device će se u aprilu umoriti od emotivnog zamaha koji izaziva njihov partner i poželeće da napuste trenutno vezu, ali nikako ne bi trebalo da se uzbuđujete. Umesto da se tiho ljutite, izrazite sve taktično i pokušajte da pronađete rešenje koje odgovara obema stranama. Device koje samo traže ljubav mogu da računaju na, ako ne vrtoglavu romansu, onda na zanimljivo poznanstvo.

 

 

VAGA

 

Ako želite nečim da iznenadite voljenu osobu, razmislite o promeni uobičajenog ponašanja. Promena imidža mogla bi imati dobre rezultate, a pobeda je onda u vašim rukama. Ostali predstavnici ovog znaka će morati malo da sačekaju i budu strpljivi dok čekaju sreću. Da biste izbegli dosadu, bavite se ličnim rastom.

 

ŠKORPIJA

 

Vreme je da Škorpije zaborave na sopstvenu sebičnost i da se sete da postoji drugačije mišljenje. Ako u aprilu shvatite ovu svakodnevnu istinu, moći ćete da sačuvate svoju vezu i izgladite sve grube situacije u poslednje vreme. Vreme je da usamljene Škorpije puste ono što žele da zadrže u rukama i priznaju da je gledanje u prošlost štetno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker