ASTROLOŠKE PROGNOZE

LJUBAVNI horoskop za april: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka za četvrti mesec 2024.

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za mesec april.

Šta vam donosi ljubavni horoskop za april 2024?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za april 2024?foto: 4 PM production/Shutterstock

Šta vas čeka na ljubavnom planu u aprilu 2024. godine?

 

OVAN

 

Početkom meseca, Ovan bi trebalo da pokaže više pažnje i brige prema voljenoj osobi. Slobodno pokažite nežna osećanja i češće voljenu osobu podsećajte na svoju ljubav. Usamljeni Ovan u aprilu će osetiti hitnu potrebu da svoje pozitivno raspoloženje podeli sa drugima. Ovo ponašanje će vam pomoći da steknete obećavajuća poznanstva.

 

BIK

 

U aprilu će Bikovi biti toliko srećni u svojoj vezi da će početi da brinu i traže "greške" partneru. Međutim, vaši strahovi će biti uzaludni, jer je čvrsta i trajna veza rezultat toga što ste naučili na prethodnim greškama i naučili da budete strpljivi. Usamljeni Bik će sredinom meseca imati sreće u ljubavi i biće zbunjen brzim razvojem događaja.

 

 

BLIZANCI

 

Za Blizance, i samce i u braku, april će biti značajan. Oni koji su u vezama mogu dobiti ponudu za brak! Ni zauzeti Blizanci ne bi trebalo da se opuštaju, jer vaša druga polovina sprema neočekivanu ponudu koja može da promeni uobičajeni način života.

 

RAK

 

Rakovi "vise o koncu", a sve zbog pogrešnog pogleda na postojeću vezu. Pokažite ozbiljnost i odgovornost u aprilu ako ne želite da se vaša ljubav raspadne kao kula od karata. Rakovi će dobiti zanimljiv poslovni predlog, koji bi mogao da dovede do kancelarijske romanse.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker