astrologija

Veliki HOROSKOP ZA MART je stigao! Koga čeka ROLERKOSTER EMOCIJA, a koji znak će se naći na životnoj raskrsnici?

0

Zvezde su ovog meseca spremile brojna iznanađenja. Nekome će se svideti, nekom ne. Zavirite među njih i pogledajte šta vaš znak Zodijaka čeka u martu koji je pred nama 

MESEČNI HOROSKOP ZA MART
MESEČNI HOROSKOP ZA MARTfoto: Shutterstock / simona pilolla 2

S‍trelac 

 

Mesečni horoskop Strelca za mart 2024. predviđa da će ovog meseca biti vremena velike radosti i sreće, kao i vremena neizvesnosti i sumnje. Strelci bi mogli dobiti priliku da svoju vezu podignu na viši nivo, prema njihovom ljubavnom horoskopu. Bićete puni energije i produktivnosti u prvoj polovini ovog meseca.

 

Tokom druge polovine ovog meseca, morate biti oprezni u donošenju važnih odluka kako biste izbegli probleme. Trebalo bi da se držite rutine kako biste izbegli mentalno i fizičko zdravlje. Sve u svemu, mesec je pozitivan, ali ključ je ostati pozitivan i fokusirati se na svoj cilj.

 

Jarac

Horoskop za mart 2024. obećava da će biti transformativan mesec za Jarčeve. Biće pozitivna i energična atmosfera koja će doneti prilike za rast i uspeh. Jarčevi će doživeti nalet strasti i romantike, a biće uspešni u poslu i karijeri.

 

Ipak, treba da budu oprezni i izbegavaju impulsivne odluke i da vode računa o svom zdravlju, posebno o svojoj koži. Prihvatajući prilike koje im se pružaju i fokusirajući se na svoje ciljeve, Jarčevi mogu učiniti mart zaista uspešnim mesecom.

Vodolija

Horoskop Vodolije marta predviđa ove ljude u smislu njihovog ličnog i profesionalnog života. Mesečni horoskop Vodolije sugeriše da će Vodolije imati priliku da se oslobode prošlosti i prigrle novo uz stabilan finansijski položaj, harmoniju i mir. Međutim, Vodolije treba da imaju na umu da donose teške odluke, izbegavaju nepromišljeno ponašanje i propuštaju prilike zbog nedostatka fokusa.

 

Da bi uspešno nastavile sa ovim mesecom, Vodolije treba da traže pomoć kada je to potrebno i da budu oprezne dok voze i donose odluke. Uz malo planiranja i pažljivosti, Vodolije mogu da iskoriste prilike koje im mart 2024. pruža za postizanje svojih ciljeva.

 

Ribe

Ribe u martu očekuje transformacija. Iako početak meseca može biti izazovan zbog određenih astroloških razloga, fokusiranje na pozitivne ciljeve i vizuelizacija mogu prevazići ove prepreke. Crv pun mesec pruža priliku da počnete iznova i napravite pozitivne promene.

 

Početak marta predstavlja priliku za ulaganje u lični razvoj, uključujući obrazovanje i izgled. Elegantna poslovna garderoba će podići samopouzdanje, ali Venera u Vodoliji može izazvati nemir i potrebu za promenom, narušavajući vaše navike. Psihološki trening može pomoći da se prilagodite ovim promenama i postignete unutrašnji sklad i mir.

 

Bonus video:

Astrolog o godini Drevnog zmaja 

 

makonda-tracker