stiže!

Veliki horoskop za VLADAVINU VODOLIJE: Detaljna astro progznoza za svih 12 znakova Zodijaka (od 20.1. do 18. 2.2024.)

0

Sezona Vodolije počinje 20. januara 2024, ali ono što ovaj datum čini posebno povoljnim je to što Pluton istog dana prelazi u Vodoliju.

ŠTA DONOSI PERIOD VLADAVINE VODOLIJE?
ŠTA DONOSI PERIOD VLADAVINE VODOLIJE?foto: Shutterstock / Ground Picture

Pluton već neko vreme lebdi između Jarca i Vodolije, pa iako mu ova teritorija nije strana, njegovo preseljenje u Vodoliju će nas uvesti u novo poglavlje. Biće u ponudi novi energetski izraz, koji će pojačati uticaj Vodolije.

 

Vodolija je predstavljena vodonoscem. Vodonoša sakuplja vodu u svoju posudu, ali ovde voda predstavlja psihičke i emocionalne ostatke planete Zemlje. Voda deluje kao provod za sav naš emocionalni prtljag. Sa vodom u svom sudu, vodonosac koristi snagu svog daha da očisti i transformiše vodu, vraćajući je u prvobitno, neutralno stanje. Vodonosac zatim vraća vodu nazad na Zemlju, očišćenu i uravnoteženu.

 

 

Ova simbolika oličava energiju isceljenja i čišćenja koja nas može pronaći tokom sezone Vodolije. Vreme je da očistimo sve što nas opterećuje i čini da se osećamo teškim. Vreme je da se vratimo u neutralno stanje kako bismo bolje slušali i pratili svoje najistinije i više ja.

 

Vodolija je takođe znak poznat po svojoj neobičnoj ličnosti i ponekad ekscentričnim načinima. Vodolija želi da radi stvari na svoj način, želi da prekrši pravila, pronađe novi put i kuje nove avanture. Vodolija je fokusirana na slobodu, sveže ideje i inovacije. Vodolija je takođe blisko povezana sa tehnologijom i napretkom koji će nas odvesti u budućnost.

 

STIŽE SEZONA VODOLIJE
STIŽE SEZONA VODOLIJEfoto: Shutterstock / Madrigal8

 

Ovan


Sezona Vodolije će vam skrenuti pažnju na vašu zajednicu i vaše okruženje. Kime ste okruženi? U kojoj vrsti okruženja napredujete? Možda ćete morati da preispitate sa kim se okružujete i koje vrste okruženja često posećujete. U redu je reći ne ako je potrebno. Ako želite da privučete neke nove i usklađenije zajednice, izrazite se tamo, započnite novi posao ili se prijavite u novi klub ili zajednicu.

 

Bik


Šta vam donosi osećaj svrhe? Sezona Vodolije je dobar trenutak da razmislite o ovom pitanju. Svi želimo da osetimo smisao kada se probudimo ujutru, ali naša svrha ne mora da bude neka velika, velika stvar. Razmislite o malim načinima na koje možete početi da unosite više svrhe u svoj život. Kada to učinite, to će početi da podiže vašu moć i samopouzdanje, što će vam zauzvrat pomoći da pokucate na više vrata, isprobate nove stvari i doživite nova iskustva! Život je ovde da bi se živeo punim plućima; to je naša krajnja svrha, pa pogledajte da li možete pronaći načine da ove sezone Vodolije unesete više života u svoj život!

 

 

Blizanci


Sezona Vodolije je vreme da proširite svoje razmišljanje. Kako možete sanjati veće, ciljati više ili možda okrenuti stvari naglavačke da biste stekli novu perspektivu? Vaš um će biti oštar ove sezone Vodolije, pa ga iskoristite! Pogledajte da li možete da izazovete neke od načina na koje ste razmišljali. Pogledajte da li možete da počnete da gledate na stvari iz nove tačke gledišta. Možda ćete otkriti da takođe morate da uklonite ograničavajuća verovanja ili misli koje su ukorenjene u oskudici. Fokusiranje na obilje i zahvalnost je dobro mesto za početak. Naše misli mogu biti tako moćne, a sezona Vodolije je vaša šansa da ih naterate da rade za vas.

 

Rak


Kako ulazimo dublje u 2024. godinu, možda ćete i dalje uhvatiti korak sa promenom energije. Možda se osećate pomalo umorno ili letargično, ili da vam još uvek treba vremena da integrišete sve što se dogodilo. Vi ste osetljiva duša i ponekad vam može biti potrebno vreme da se kalibrišete na trenutne energije. Sezona Vodolije je vaša prilika da iskoristite vreme za odmor, ishranu i oporavak. Ovo je vaša sezona da praktikujete brigu o sebi i da budete nežni prema svemu što vam se dešava. Pogledajte da li možete da prihvatite svoju trenutnu situaciju, umesto da pokušavate da je promenite ili učinite nečim što nije. To ne znači da morate da se smirite, ali ponekad samo prihvatanje može pomoći da se donesu promene koje tražite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker