zvezde kažu

Koji je NAJBOLJI DAN u mesecu pred nama? Horoskop za OKTOBAR svakom znaku Zodijaka nosi trenutak koji preokreće život

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za oktobar 2023. i koji dan će biti posebno važan za vaš znak horoskopa.

horoskop za oktobar svakom znaku zodijaka nosi jedan poseban dan
horoskop za oktobar svakom znaku zodijaka nosi jedan poseban danfoto: New Africa/Shutterstock

LAV

 

Pozdravite se sa Venerom, koja izlazi iz vašeg znaka, i sa sobom nosi zabavu i igru na koju ste navikli. 8. oktobra ćete morati veoma da povedete računa o svojim troškovima i budžetu. 23. oktobar nosi preokret na polju porodice, i nosi intenzivnost koja vam neće prijati, ali i priliku da se zbližite sa voljenim osobama.

 

DEVICA

 

Venera prelazi u vaš znak 8. oktobra, a donosi vam samo "slatke stvari". Ako ste do sada bili isuviše ozbiljni i strogi prema sebi, dobijate injekciju samopouzdanja, što vas automatski čini dopadljivijima. 22. oktobar je pravo vreme za okret u vašoj zoni komunikacije, što vam može doneti priliku ili za novu ljubav ili za posao.

 

VAGA

 

Nakon što Mars, Merkur i Sunce napuste vaš znak, okrećete fokus sa zabave na ozbiljnije planove za budućnost, a učite važnu lekciju kako da stojite čvrsto na zemlji, obema nogama. 14. oktobra dolazi još jedan test univerzuma koji će vas naterati da donesete važnu odluku oko toga šta želite i kojim putem nastavljate da se krećete.

 

ŠKORPIJA

 

Za vas sledi jedna velika prekretnica u životu, kada raščišćavate sve za sobom i krećete iznova, a to se dešava od 12. oktobra, kada Mars prelazi u vaš znak. Bićete nezaustavljivi ovog meseca i nećete dati nikome da vam stane na put, kao ni vašim ciljevima. Pripazite se oko 28. oktobra.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker