zvezde kažu

Koji je NAJBOLJI DAN u mesecu pred nama? Horoskop za OKTOBAR svakom znaku Zodijaka nosi trenutak koji preokreće život

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za oktobar 2023. i koji dan će biti posebno važan za vaš znak horoskopa.

horoskop za oktobar svakom znaku zodijaka nosi jedan poseban dan
horoskop za oktobar svakom znaku zodijaka nosi jedan poseban danfoto: New Africa/Shutterstock

STRELAC

 

12. oktobar je vreme da stavite tačku na određene situacije koje su vam postale teret koji već neko vreme vučete za sobom. Preduzmite potrebne akcije i zaustavite začarani krug. Važno je da krenete sveže i ispočetka u nove priče.

 

JARAC

 

Već dugo ulažete velike napore, učite i trudite se; mada niste preterano timski igrač, bili ste marljivi i u tom smislu. Od 12. oktobra Mars se seli u vaš društveni sektor, a vaša energija se fokusira na ciljeve koje želite da postignete. Vaše polje karijere tek sada kreće da cveta i moći ćete da ubirate plodove svog rada i uživate u slatkim pobedama.

 

VODOLIJA

 

Mars se pomera od 12. oktobra u poslovno polje, a tad je i vreme da pokažete svoju moć i ljudima otkrijete od čega ste saktani. Nemojte se stideti da krenete u smeru onoga što želite, koliko god vam delovalo nevažno. Avantura dolazi od 14. oktobra i otvara novi uzbudljivi period u vašem životu.

 

RIBE

 

Vreme je za novu avanturu; spakujte torbe i krenite na put, jer bi to moglo da bude iskustvo koje vam u ovom momemntu menja život. Ako niste u prilici da otputujete, i metaforičko putovanje će vam dobro doći, bitno je samo proširiti vidike i promeniti perspektivu, jer novi pogled na svet može vam pomoći da se rešite onoga što vas sputava. 14. oktobar je vreme za velike promene i prerastanje kriza.

 

Bonus video

Kakvo nam vreme donosi oktobar:

 

makonda-tracker