ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Veliki horoskop za OKTOBAR je stigao: Bikovi, vreme je za DIJETU, jednom znaku slede promene sve do proleća 2024. godine

0

Pogledajte šta vam donosi veliki horoskop za mesec koji je pred nama 

Horoskop za okrobar
Horoskop za okrobarfoto: Alliance Images/Shutterstock

Septembar polako troškari svoje poslednje dane. Svi s nestrpljenjem čekaju da novi mesec otpočne, a evo šta zvezde kažu, šta je to što vas čeka ovog oktobra.

 

Ovo je detaljna prognoza za svih 12 znakova Zodijaka. Pogledajte šta očekuje vas.

 

 

Ovan

 

Vi ste nalazite na prekretnici kada je u pitanju budućnost vaše veze. Potrebno je da razumete šta je to što treba da uradite kako bi se stvari razrešile. Ovo zahteva vašu emocionalnu inteligenciju i oštroumnu samosvest. Uverite se da imate snage da prevaziđete sve, posle toga sledi period uživancije.

 

Bik

 

U poslednje vreme možete se osećati kao potpuno druga osoba - kao da živite u tuđem telu. Vaše zdravlje je bilo vaš glavni fokus za vas i mesec koji je pred vama nije ništa drugačiji. Tema je stvaranje novih, zdravih, svakodnevnih navika kako biste uspeli da postignete zacrtani cilj. Bikovi koji imaju problem s kilažom sada treba da krenu na specijalan režim ishrane. Razmislite o čišćenju svog života, odstranite sve što vas vuče unazad i ne dozvolja vam da duhovno i mentalno rastete. 

 

Veliki horoskop za oktobar
Veliki horoskop za oktobar foto: Shutterstock/Look Studio

 

Blizanci

 

Sada je vreme da uđete u kreativni prostor jer vam to može izuzetno pomoći da prebrodite dane i završite svoj zaostali posao. Čežnja za inspiracijom može učiniti čuda za vaše mentalno zdravlje. Trudite se da gledate sve optimistično. Poenta je da dozvolite sebi da uđete u prostor  za rast i razvoj i zabavite se.

 

Rak

 

Ovog meseca prolazite kroz ključne promene u vašem emotivnom statusu. To je tek početak, tako da nemojte prenagliti sa zaključcima o najgorim scenarijima. Neke od transformacija su kritične za vaše izlečenje i rast - posebno kada je u pitanju vaš osećaj pripadnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker