šta vas čeka?

VIKEND horoskop nekome donosi FLERT, a nekom kreativnost: Astrološka prognoza za svaki znak (od 22. do 24. septembra)

0

Saznajte šta vašem znaku  Zodijakaotkriva vikend horoskop od 22. do 24. septembra 2023. godine!

horoskop za vikend uglavnom predviđa relaksaciju, što često znači: leškarenje uz dobru knjigu
horoskop za vikend uglavnom predviđa relaksaciju, što često znači: leškarenje uz dobru knjigufoto: Iryna Kalamurza/Shutterstock

Ova dva dana pripadnicima većine horoskopskih znakova biće posvećena instrospekciji i opuštanju, ali je jedan opsednut poslom, dok jednog ne drži mesto.

 

Pogledajte šta astrolozi predviđaju vašem znaku Zodijaka.


OVAN


Vaša vladajuća planeta Mars daće vam mnogo energije i snage, kako mentalne tako i fizičke, pa ćete vi biti osoba koja pokreće stvari. Bićete motivisani i konačno preduzeti nešto da ostvarite jednu veliku želju, a usput biste mogli videti pravo i ne tako sjajno lice nekoga kome ste verovali.


BIK


Pred pripadnicima ovog znaka su dva dana opuštanja i mnogo spokojnih momenata s porodicom i najbližima. Očekujte da ćete dobiti i neku ponudu koju ne smete da odbijete: to može biti poziv na putovanje ili izlazak, poziv na razgovor za posao, prilika da pređete u kvalitetniju nekretninu...

 


BLIZANCI


Merkur, planeta koja vlada Blizancima i odnosi se na komunikaciju, "poguraće" vas da izađete u svet, usudite se da eksperimentišete i zavirite gde raninje niste. Ovo označava period koji će trajati nekoliko meseci za Bikove i donosi značajan lični razvoj.


RAK


Konačno ćete se sebe staviti na prvo mesto i provesti vikend u opuštanju i komunikaciji sa sopstvenim "ja" i najdubljim emocijama. Sada je sjajan trenutak da probate neku tehniku relaksacije koja će vam prijati: jogu, meditaciju, pa čak i samo laganu šetnju nasamo. Pronaći ćete duševni mir i biti u prilici da situaciju sagledate drugim očima.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker