astro prognoze

Mesečni LJUBAVNI HOROSKOP za septembar: Jedan znak čeka velika avantura, drugi se povezuje s osobom iz prošlosti

0

Proverite svoje astrološke prognoze za mesec septembar na ljubavnom polju.

šta čeka vaš horoskopski znak na polju ljubavi u septembru 2023?
šta čeka vaš horoskopski znak na polju ljubavi u septembru 2023?foto: Goinyk Production/Shutterstock

Osim uopštenog mesečnog i finansijskog horoskopa, pogledajte i ljubavni horoskop za septembar za svaki horoskopski znak Zodijaka:

 

Ovan

 

Singl Ovnovi će se aktivirati na planu ljubavi. Čekaju vas flert, druženja, uživanja, zbližavanja, ali budite oprezni kome otvarate svoje srce.

Zauzeti Ovnovi se otvaraju partnerima i odaju ono što su krili od njih. Vreme je za nežnost i romantično vreme s partnerom. Donedavnom zahlađenju odnosa sada je kraj.

 

Bik

 

Zauzeti Bikovi se ne slažu dobro s partnerima. Previše prebacujete i osuđujete, umesto da sednete i raščistite sve što se skuplja u vama. Odredite šta je ono što vam je važno i prioritetno u vezi. Slobodni Bikovi mogu očekivati nova poznanstva, a trudite se da prethodna iskustva iz veza ne prelivate u novu.

 

Blizanci

 

Zauzeti Blizanci treba da stave partnera na prvo mesto i prestanete da zanemarujete njegova osećanja zbog svih sporednih stvari koje su vam postlae bitne. Otvorite se partneru i uvažite ono što vam govori.

Singl Blizancima zvezde poručuju da uspore i prestanu aktivno da tragaju za srodnim dušom na raznoraznim mestima; zapravo, ključ je u tome da se opustite, a ne da se upuštate u vezu s bilo kim da biste bili u paru.

 

Rak

 

Zauzeti Rakovi moraće otvoreno da pričaju s partnerom, pa i da se pokaju zbog nekih nerešenih problema i neprijatnih pitanja od ranije. Priznajte kako se osećate i iskreno komunicirajte. Rakovi samci "vuku repove" iz prošlosti, što ih sprečava da se otvoreno vežu za nekog novog partnera. Ništa se neće desiti dok ne izađete iz svog oklopa i budete spremni da se nekome otvorite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

šta čeka vaš horoskopski znak na polju ljubavi u septembru 2023?
šta čeka vaš horoskopski znak na polju ljubavi u septembru 2023?foto: Goinyk Production/Shutterstock

Lav

 

Zauzeti Lavovi doživljavaju izazove i promene, ali sve vam se skupilo, pa je vreme za "čišćenje". Suočite se s partnerom, ali ne na agresivan i napadački način. Budite smireni i kažite šta vam je na duši. Singl Lavovi imaju priliv jakih emocija, ali budite pažljivi kome se prepuštate da vas ne povuče prejak talas. Nemojte verovati da je svako poludeo za vama istom brzinom kao vi za njima, jer to može da vam donese slomljeno srce.

 

Devica

 

Singl Device imaju novo poznanstvo, ali ne budite ishitreni. Posvetite se sebi u ovom periodu i analizirajte svoje modele ponašanja, da ne napravite istu grešku kao ranije. U odnosima zauzetih Devica drugi ljudi prave sukobe. Verujete partneru i navedite ga da on veruje vama, nađite kompromis i ne cenite trud koji partner ulaže da popravi odnos.

 

Vaga

 

Zauzete Vage imaju harmonične partnerske odnose i to vas navodi da budete uspešni i na drugim poljima. Uvek se konsultujte s partnerom pre važnih odluka i pitajte ih za mišljenje. Singl Vage upoznaju nekog ko će ih očarati, ali pazite da vas ne ponese romantika, nego budite strpljivi dok bolje ne upoznate osobu, kako biste stvorili zdrave temelje.

 

Škorpija

 

Vreme je za avanture s voljenom osobom za zauzete Škorpije, ali nemojte nametati samo svoje želje, već slušajte šta partner želi. Budite otvoreni, strpljivi i spremni na kompromis i višestruko će vam se to isplatiti. Singl Škorpije su osetljive i ćudljive. Budite malo nežniji prema sebi i dobro birajte kome posvećujete pažnju i sebe stavljajte na prvo mesto.

 

Nastavak na sledećoj strani...

šta čeka vaš horoskopski znak na polju ljubavi u septembru 2023?
šta čeka vaš horoskopski znak na polju ljubavi u septembru 2023?foto: Goinyk Production/Shutterstock

Strelac

 

Singl Strelčevi žele da uđu u romantičnu vezu, a u tome će vam pomoći prijatelji. Ne izbegavajte okupljanja kad vas neko pozove, već širite svoj društveni krug. Zauzeti Strelčevi previše pažnje posvećuju svemu sem partneru, što može dovesti do problema. Budite tim, razgovarajte i zajedno donosite odluke. Idealno bi bilo da se posvetite nekom zajedničkom hobiju.

 

Јаrac

 

Zauzeti Jarčevi ne treba previše da se ljute zbog toga što je partner promenio ponašanje, već da probaju da razumeju razloge za to. Budite mu podrška, a ne teret i dajte mu do znanja da ste uvek tu. To će smanjiti nervozu u vašem odnosu. Singl Jarčevi se predaju flertu, ali probajte da se iskontrolišete i razmislite da li je to ono u čemu vidite sebe u budućnosti. Sebi dugujete više od toga da budete nekome prolazna avantura.

Vodolija

 

Singl Vodolije se povezuju s osobom iz prošlosti, ali ovog puta će sve biti mnogo bolje nego ranije. Vaša osećanja su se sad iskristalisala i ovog puta stvari mogu biti  dosta ozbiljnije i drugačije. Radite na sebi najpre, a to će se odrazitii na ljubavnom planu. Zauzete Vodolije razmišljaju o materijalnoj sigurnosti, i dok to jeste opravdano donekle, ne dozvolite da vas takva pitanja odvoje od partnera. Budite tim i zajedno radite stvari što više možete.

 

Ribe

 

Zauzete Ribe ovog meseca potežu pitanje zajedničkog života i svega što je važno za taj aspekt: useljenje, renoviranje... Budite dobar tandem i to će vam se višestruko vratiti na planu vašeg odnosa. Singl Ribe su osetljive i moraju se pozabaviti sobom da bi bile spremne da uđu u novu vezu, koja stiže pre nego što mislite.

 

Bonus video

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?+

 

makonda-tracker