TAJNE BROJEVA

Peticama slede VELIKE promene: NUMEROLOŠKA prognoza za drugu polovinu meseca (od 15. do 31. avgusta)

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite kakva je vaša numerološka prognoza u drugoj polovini avgusta.

šta vam donosi numerološka prognoza za drugu polovinu avgusta?
šta vam donosi numerološka prognoza za drugu polovinu avgusta?foto: Inara Prusakova/Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Kakva je vaša mesečna prognoza u avgustu?

 

Ako je vaš bioritamski broj:

 

Jedinica

 

Energija ovog meseca vas tera da napustite zonu komfora. Druga polovina meseca donosi vam nov ciklus u životu, akciju i ciljeve. Nemojte menjati ono što dobro funkcioniše.

 

Preispitajte odnose s voljenima, ali posvetite se i sebi. 

 

Dvojka

 

Ako slušate uvek svoj razum, možete imati problem. Poslušajte i glas intuicije jer vas može odvesti do novih pobeda. Slušajte srce. Budite dobar prijatelj i saslušajte voljene osobe, ali ne pokušavajte da ugodite svima, jer ćete do kraja meseca biti u tuđim brigama. 

 

trojke očekuje bezbrižno vreme
trojke očekuje bezbrižno vremefoto: Look Studio/Shutterstock

Trojka

 

Čeka vas bezbrižno doba, a zračićete šarmom i dobrim smislom za humor. Kreativnost dolazi do izražaja, pa pustite svojoj mašti i umu na volju kad su u pitanju hobiji, dom, posao... Sve će uroditi plodom, pa budite slobodni da iznesete i mišljenje i svoj talenat na videlo.

 

Četvorka

 

Slede ozbiljni zadaci, ciljevi u karijeri, ali morate biti fokusirani na ono što želite. Zapišite na papir, označite koliko ste napredovali. To će vam dati poverenje u to da je vaš put ispravan, ali i da razumete kad je vreme da stanete. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker