astro prognoze

Mesečni LJUBAVNI HOROSKOP za septembar: Jedan znak čeka velika avantura, drugi se povezuje s osobom iz prošlosti

0

Proverite svoje astrološke prognoze za mesec septembar na ljubavnom polju.

šta čeka vaš horoskopski znak na polju ljubavi u septembru 2023?
šta čeka vaš horoskopski znak na polju ljubavi u septembru 2023?foto: Goinyk Production/Shutterstock

Osim uopštenog mesečnog i finansijskog horoskopa, pogledajte i ljubavni horoskop za septembar za svaki horoskopski znak Zodijaka:

 

Ovan

 

Singl Ovnovi će se aktivirati na planu ljubavi. Čekaju vas flert, druženja, uživanja, zbližavanja, ali budite oprezni kome otvarate svoje srce.

Zauzeti Ovnovi se otvaraju partnerima i odaju ono što su krili od njih. Vreme je za nežnost i romantično vreme s partnerom. Donedavnom zahlađenju odnosa sada je kraj.

 

Bik

 

Zauzeti Bikovi se ne slažu dobro s partnerima. Previše prebacujete i osuđujete, umesto da sednete i raščistite sve što se skuplja u vama. Odredite šta je ono što vam je važno i prioritetno u vezi. Slobodni Bikovi mogu očekivati nova poznanstva, a trudite se da prethodna iskustva iz veza ne prelivate u novu.

 

Blizanci

 

Zauzeti Blizanci treba da stave partnera na prvo mesto i prestanete da zanemarujete njegova osećanja zbog svih sporednih stvari koje su vam postlae bitne. Otvorite se partneru i uvažite ono što vam govori.

Singl Blizancima zvezde poručuju da uspore i prestanu aktivno da tragaju za srodnim dušom na raznoraznim mestima; zapravo, ključ je u tome da se opustite, a ne da se upuštate u vezu s bilo kim da biste bili u paru.

 

Rak

 

Zauzeti Rakovi moraće otvoreno da pričaju s partnerom, pa i da se pokaju zbog nekih nerešenih problema i neprijatnih pitanja od ranije. Priznajte kako se osećate i iskreno komunicirajte. Rakovi samci "vuku repove" iz prošlosti, što ih sprečava da se otvoreno vežu za nekog novog partnera. Ništa se neće desiti dok ne izađete iz svog oklopa i budete spremni da se nekome otvorite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker