ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Šta će u 2023. svakom znaku Zodijaka doneti sreću? Bikovima se smeši BRAK, Jarčevima veliko UNAPREĐENJE

0

Svaki znak će u narednoj godini napredovati u nekom polju... Proverite šta će vas učiniti srećnim u godini koja je pred nama 

foto: Shutterstock / Cast Of Thousands
foto: Shutterstock / Cast Of Thousands

Uskoro ulazimo u 2023. godinu i nadamo se da nas očekuje puno lepih iskustava, srećnih trenutaka i pozitivnih promena.

 

Godišnji horoskop ističe da će 2023. pred nama biti prilično srećna jer Jupiter, planeta radosti i obilja, biće u veoma povoljnom položaju. Mnoge očekuju darovi sudbine, a svaki horoskopski znak imaće svoju priliku za sreću, piše Sensa. 

 

 

Ovan

 

Od početka 2023. do kraja aprila, Ovnovi će imati sreće u poslovima vezanim za nekretnine i putovanja. Moguće je da će neki Ovnovi uspeti da kupe nekretninu ili da renoviraju svoj dom. Neki od Ovnova će otići u inostranstvo i tamo naći svoje mesto. Osećaj radosti će vas ispunjavati sve vreme. Od aprilavas očekuje sreća u porodičnim odnosima. Usamljeni Ovan može upoznati srodnu dupšu, dok oni koji su u vezi, mogu imati harmoničan odnos.

 

Bik

 

Prva četiri meseca nove godine Jupiter će doneti Biku povoljnu energiju za brak i roditeljstvo. Usamljeni Bikovi treba da se angažuju na polju ljubavi, jer je malo verovatno da će im pravi partner pasti sa neba. Takođe u ovom periodu moguća su zanimljiva putovanja. Od maja meseca vaš život će biti obasjan osećajem harmonije i unutrašnje sreće. Dobar period za razmatranje kupovine nekretnine.

 

 

Blizanci

 

Do aprila 2023. godine Blizanci će imati priliku da dostignu vrhunce u karijeri. Jupiter vam se osmehuje u poslovnim poslovima. Takođe, postoje sve šanse za ozbiljan finansijski rast - to može biti povećanje plate ili čak novi način zarade. Od maja pa do kraja godine imate šansu da upoznate svoju ljubav. Moguća su snažna osećanja i početak jene duge romanse.

 

Rak

 

Do aprila 2023. godine, Rakovi će imati sreće na dugim putovanjima. Dakle, ako ste planirali da idete na putovanje u ovo vreme - ne oklevajte, dobićete divno iskustvo! Jupiter vas takođe podstiče da razvijate znanja. Posle aprila očekujte dostignuća u karijeri, finansijski rast, dobro zdravlje i prijatne promene.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker