šta vas čeka?

Bik može da predahne, Škorpiji gori od nogama! Kako će vladavina Device uticati na sve horoskopske znakove?

0

Vreme je da odbacite loše navike kada je u pitanju novac!

 

seks, veza
foto: Profimedia

STRELAC

 

Trenutno je sve u vezi sa bojama vašeg ormara, organizovanjem vaših radnih fascikli i suočavanjem sa svetom. Vaša žeđ za istraživanjem i duhovnim napredovanjem može biti testirana, jer ćete smatrati da je prikladnije da se umesto toga usredsredite na materijalne stvari, kao što su finansije, zdravlje i karijera.


- Životni pravac je tema za Strelca ovog meseca. To bi ih moglo navesti da postavljaju velika pitanja o svom putu u karijeri ili možda samo razmišljaju na održiviji i dugoročniji način nego što su navikli - kaže Markvart.

 

JARAC

 

Trenutno ste u eri glavnog junaka. Možda ćete osetiti snažnu potrebu da posegnete za više, bilo da je to kroz introspekciju ili putovanje. Odlično je vreme da aktivirate svoju umetničku stranu istraživanjem novih kreativnih ideja.

 

- Jarčevi će se osećati kao da lete oko sveta tokom sezone Device - kaže Markvart. - To može uključivati stvarno putovanje, ali može biti i da se Jarčev mentalni i duhovni horizonti mnogo šire. Postoji ozbiljna želja da se iskusi više od onoga što život trenutno nudi.

 

Proleće, Leto, Horoskop, Sreća
foto: Standret/Shutterstock

VODOLIJA

 

Velike promene su u toku ove sezone za vas, pa se pripremite za turbulencije kada je u pitanju intimnost. Ove promene će se osećati blizu kuće, ne samo zato što je Uran vaša matična planeta, već zato što kruži oko vaše porodice.

 

- Vodolije mogu očekivati da će u ljubavi i intimnosti imati uspone i padove. Možda se ne osećaju da postoji razlog za to, ali Vodolija je spremna za romantičnu vezu - kaže Markvart. Za Vodolije će biti važno da otplate dugove, koriste svoje resurse najbolje što mogu.

 

RIBE

 

Sezona Device je orijentisana na vaše emotivne odnose. Ali izvučeni ste iz svoje tipične romantizacije partnerstava. Moguće je da vidite stvari koje ste ranije odbacivali ili potpuno menjate ono za šta ste ranije verovali da veza predstavlja.

 

- Ribe postaju svesnije uloge koju igraju u vezama - kaže Markvart. Mogu se osećati ranjivo, ali ako ponizno prihvate nove načine gledanja na sopstvenu svrhu i identitet u svetu, mogu doživeti ogromne evolucije u svom načinu razmišljanja i celokupnom identitetu ove sezone Device.

 

 

 

makonda-tracker