šta vas čeka?

Bik može da predahne, Škorpiji gori od nogama! Kako će vladavina Device uticati na sve horoskopske znakove?

0

Vreme je da odbacite loše navike kada je u pitanju novac!

 

Horoskop, Misterija, Noć, Mrak
foto: Ironika/Shutterstock

LAV

 

Možda vam raspoloženje pada posle sezone Lava, ali sezona Devica vam daje mirno vreme koje vam je potrebno da se koncentrišete i organizujete svoje prioritete. Ovo vreme je u vezi sa finansijama i možda ćete videti velike promene na poslu ili ćete možda uvesti novi tok prihoda.

 

- Lavovi će prilagođavati svoje budžete, paziti da se računi plaćaju na vreme i sticati više samopoštovanja dok skidaju stavke sa svojih lista obaveza - kaže Markvart. Ako posao ne pruža neophodne prihode za Lava da živi životom kakav želi, možda će morati da smisle neke kreativne poteze na radnom mestu, što bi moglo da rezultira promenom karijere ili čak povećanjem ili unapređenjem u trenutnom poslu.

 

DEVICA

 

Vaša sezona je posebno transformativna za vas, Device. To je vreme potpune ekspanzije u vašem unutrašnjem svetu. Možete promeniti stvari kada su u pitanju neke od vaših navika ili uverenja kojih se pridržavate. Pokušajte da nemate prevelika očekivanja i pustite da sve ide svojim tokom.


- Ova sezona ohrabruje Devicu da bude fleksibilnija u svim oblastima svog života - kaže Markvart. - Stvari ne mogu uvek da idu po planu i to je važna lekcija koju treba naučiti. Emotivna veza će takođe biti ključna tema, a mnoge Device će se rastati sa svojim partnerom ili će se udružiti sa nekim novim.

 

Horoskop
foto: Shutterstock / Song_about_summer

VAGA

 

Možda se osećate iscrpljeno od svih druženja koje ste imali prošlog meseca. Sezona Device vas podseća da usredsredite vreme i na svoj duhovni rast. 

 

- Oni trenutno razmišljaju o nekim ozbiljnim životnim promenama, čak i ako se radi samo o novim perspektivama, jer stari način gledanja na stvari više ne funkcioniše - kaže Markvart. Unutrašnje putovanje će na kraju biti vredno za Vage, a isplata će uskoro stići jer je sezona Vage odmah iza ugla.

 

ŠKORPIJA

 

Vaš društveni život je užurban. Možda ćete doživeti intenzivne promene u vašoj romantičnoj vezi zahvaljujući retrogradnom Uranu, tako da se ne plašite da se oslonite na svoje prijatelje kad vam pomognu da prebrodite neke stvari.

 

- Sve dok Škorpija ne upadne u ulogu ugađača ljudima, trebalo bi da uživa u druženju ovog meseca, okruženi ljudima koje najviše vole — čak i ako počinju da se osećaju malo pod pritiskom vršnjaka u nekim slučajevima - kaže Markvart. - Škorpija takođe prolazi kroz neke iznenadne razvoje odnosa, što može izgledati kao super uzbudljivo vreme, ali treba da pokušaju da razmisle o stvarima što je više moguće i da izbegavaju da budu previše impulsivni kada su u pitanju izlasci i romansa.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker