planete rade za vas

Stiže neverovatna SREĆA: 2 horoskopska znaka kojima će u AVGUSTU sve ići od ruke

0

Ukoliko ste rođeni u ova dva znaka, vi ćete jednostavno uživati u svakom trenutku u osmom mesecu u godini. 

foto: Subbotina Anna/Shutterstock
foto: Subbotina Anna/Shutterstock

Mnogi astrološki događaji koji će se desiti u avgustu će negativno uticati na brojne horoskopske znakove, ali će samo dva znaka u ovom periodu doživeti neverovatnu sreću. 

 

Devica

 

Za osobe rođene u ovom znaku sve će ići od ruke u avgustu. Potencijalno će naići na sitne probleme, ali i to ih neće opterećivati jer im se sve brzo rešavati. Očekuje vas sreća na svim aspektima u životu. Sa toplim vremenom i vama dolaze "topla" iskustva. Bitno je da samo postavite lepo prioritete i da slušate svoju intuiciju jer vas u avgustu neće izneveriti. Bitno je napomenuti da ne pustite da stvari idu same od sebe, nego da se i vi pokrenete i da ugrabite svoju sreću. Zato pratite znakove kraj puta, možda vam nešto važno govore. 

 

1 / 6 Foto: NeonShot, Shutterstock


Blizanci

Nijedan položaj planeta neće negativno uticati na vas. Možda ćete se ponašati malo čudnije, ali ništa neće uticati negativno na vas. Postaćete privlačniji senzualniji, jednostavno će leto pozitivno uticati na vas. Komunikacija će vam se na svim poljima poboljšati pa ćete vrlo verovatno upoznati i neku srodnu dušu. Na poslu će vam se samo dobro dešavati. Dobićete najverovatnije i povišicu. Mnogi znakovi će imati problem da napreduju u avgust, ali vi ćete uspeti da uživate u svakom trenutku i sve će vam ići od ruke. 

 

 

 

makonda-tracker