astro kaže

MESEČNI HOROSKOP za avgust 2022. godine: Blizanci će uživati u popularnosti, a Vodolije će imati probleme sa spavanjem

0

Planete su vam pripremile spektakulatna dešavanja u osmom mesecu u godini. 

foto: IKO-studio/Shutterstock
foto: IKO-studio/Shutterstock

 

OVAN

Posao

Vrlo brzo vaša intelektualna energija biće u svom elementu i doći će do punog izražaja. Iskoristite svoj dar i smisao za realno i praktično i svoje dobre organizatorske poslove. Dosta je bilo starog načina razmišljanja i funkcionisanja. Vi sami sebi sada možete biti neprijatelj na ovom polju. Isticaće se ljudi koji imaju totalno različito mišljenje od vašeg, a koji su samo nove, sveže snage. Na kraju će se doći do zaključka da ste bili u pravu, ali u međuvremenu, vama više neće biti stalo da se nadmećete sa osobama čije mišljenje ne uvažavate.

Ljubav

Nov pristup starim problemima u vašem životu udvoje. Predstoje značajne pozitivne promene. Iskren razgovor, kao i iznošenje razloga nezadovoljstva, doprineo je poboljšanju odnosa. Nova poznanstva onima koji su od istih želja odustali. Neuredan život u smislu kratkih ljubavi, mogao bi u ovom periodu rezultirati trudnoćom. Čuvajte se i uozbiljite, krajnje je vreme. Imate ljubav kojom ne možete javno da se hvalite, jer vam ne odgovara ni po obrazovanju, ni po statusu, a pri tom je i tajnog karaktera, jer je partner zauzet. To će vam sve manje prijati.

Zdravlje

Zbog nepovoljnog aspekta, pripadnici ovog znaka mogu imati problema sa srcem.

 

BIK

Posao

Obratite pažnju na udruživanje interesa. Možda će vas to izvući iz jedne statične priče u kojoj ste već neko vreme. Uviđate da tako više ne može. Potrebne su vam sveže ideje, ali naravno, to ne garantuje uspeh, ukoliko ne umete da ih plasirate na pravi način. Iskustvo i savete vam nesebično pruža osoba iz vašeg ličnog okruženja. Važno je uskladite svoje interese i da se skoncentrišete na polje posla. Jeste da vam lični život većim delom oduzima vreme, ali idete ka periodu kada ćete uspeti svu tu konfuziju da umirite. Sada možete polako da pravite planove za dalje.

Ljubav

Voljena osoba vas na početku meseca podržava, mada će u toku istog dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Nećete biti zainteresovani ni za šta mimo vas. Svakako morate promeniti svoj stav prema partneru, jer ubrzo neće želeti da prelazi preko stvari za koje misli da ste vi odgovorni. Poželjan je razgovor i kompromis, u kome će se oboje naći. Slobodni Bikovi još nemaju inicijative, ali su na pragu zaljubljivanja. Potencijalni partner je takođe definisao svoju listu želja, što za vas može biti iznenađenje. Bićete oslobođeni frustracija i napetosti.

Zdravlje

I dalje možete imati posledice nezdravih navika, bilo da preterujete u nečemu ili se do krajnjih granica odričete.

 

 

BLIZANCI

Posao

Sve što ste uložili može vam se isplatiti i vi sada polako nazirete tu priču. Nemojte da očajavate. Manji sukobi ili zastoji tokom sredine meseca mogu samo da vas odvedu na neke druge staze i da oblikujete svoje planove na pravi način. Novi načine zarade se otvaraju, a vi ćete “slatko trljati ručice”. Neće vam biti ni malo lako da se izborite sa ljudima koji vam se nameću kao autoriteti. To pokušavaju oni koji to zaista nisu, ali su preplašeni zbog vaše inicijative i statusa. Sada ćete imati jasnu sliku o onima koji se lažno prijateljski predstavljaju.

Ljubav

Bićete popularni u ovom mesecu. Mnogi će želeti vaše društvo. Izađite u susret jednoj osobi koja vam je pokazala koliko joj značite. I vama su probuđena osećanja, pa zašto to sada kriti. Zauzeti još uvek čekaju odgovor na neka pitanja. Partner misli da ste zaboravili na to, jer ste pitanja postavili pre izvesnog vremena. Insistirajte na odgovoru, jer ćete, u suprotnom, biti još nezadovoljniji. Ne dozvolite partneru da se izvuče polovičnim odgovorom, koji vas neće zadovoljiti, samo će doprineti da se provalija među vama još više poveća.

Zdravlje

I dalje je moguć pad imuniteta, prehlade su takođe aktuelne. Problemi sa zglobovima i ušima.

 

RAK

Posao

Aspekti na polju posla vas uvodi u priču da treba da uložate dosta napora i energije da ostvarite zamišljeno. Možda se već neko od vas kaje za neke poteze koji su bili olaki u nekom trenutku. Vama je važna strpljivost, skoncentrisanost u trenucima odluka i da ostanete potpuno imuni na tuđe predloge, sugestije. Oslonite se na svoju intuiciju. Sada bi bilo najbolje da iskoristite za kontakte sa inostranstom ili sa ljudima od kojih zavise vaši budući prilivi novca ili novi poslovi. Ti poslovi mogu biti dugoročni, uskoro vrlo isplativi, dinamični.

Ljubav

Trudite se da uživate u svakom trenutku koji provodite sa partnerom, ali pogled vam luta i partner to primećuje. Nisu nestale emocije, nije nestala posvećenost, samo ste zastali u trenu, prisećajući se da neka obećanja nisu još uvek ispunjena. Kako biste raspršili neraspoloženje, porazgovarajte sa partnerom, otvoreno, o očekivanjima, kao i o razočarenju. Vaš pesimizam može da pokvari raspoloženje kod partnera i to krajem meseca, kada ste isplanirali zajednički odlazak na odmor, na neku dalju destinaciju.

Zdravlje

Stres je uzrok vašeg zdravstvenog stanja tokom ove nedelje. Pokušajte da ga svedete na minimum.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker