ples planeta

Mesečni horoskop za JUL: Devicama neko radi o glavi, Jarčevi ne smeju da propuste VELIKU PRILIKU (ZA SVAKI ZNAK)

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Mesečni horoskop za jul 2022. godine

 

OVAN

 

Posao: Morate se prilagodite kolektivu, a ne kolektiv vama. Zaboravite na neke neprijatnosti koje ste imali na radnom mestu kako bi mogli nastaviti dalje. Pazite da svojim ponašanjem na početku meseca ne prouzrokujete sukobe sa kolegama koji vam neće ići u korist. Moglo bi se desiti da vam svi okrenu leđa i da se nađete na tankom ledu. Takođe može doći do zahlađenja odnosa sa nadređenima, ukoliko ih budete ubeđivali u ispravnost svojih ideja. U tom slučaju možete sami ugroziti svoj položaj. Budite mudri i sačekajte povoljniji period. Sada je važno da budete strpljivi i da ne učestvujete u raspravama zaposlenih.

 

Ljubav: Nije trenutak za razmišljanje o promeni partnera. Pokušajte da sve nesporazume rešite otvorenim razgovorom, gde ćete zaboraviti na toliko prisutnu sujetu. Već duže vremena osećate nedostatak interesovanja partnera za vaše želje i potrebe. Dok čekate da se nešto samo od sebe ne promeni razmislite o tome da ozbiljno popričate o tome šta vam smeta u vezi. To je u ovom trenutku jedino pravo i svrsishodno rešenje. Ukoliko ne pronađete zajedničko rešenje, moraćete doneti odluku o prekidu. Možda partner i ne naslućuje vašu dilemu, nesigurnost. Slobodni Ovnovi nemaju naznake za ozbiljnu vezu, ali preko prijatelja mogu upoznati osobu sa kojom mogu ostvariti tajnu, kratkotrajnu vezu.

 

Zdravlje: Zanemarili ste telesnu težinu opuštajući se pored prepune trpeze.

 

BIK

 

Posao: Nema više toliko poteškoća na poslu, pa se samim tim i manje nervirate. Okrenite se svojim željama i planovima u narednom periodu. Prepuni ste ideja i kreativne energije, ali koči vas nestrpljenje da sve dodje na svoje mesto u pravom trenutku. Opustite se, vreme radi za vas. Iz iskustva vam je poznato da za sve postoji vreme realizacije i da nikada ne treba insistirati da se poslovi pokrenu, jer možete naići na gomilu prepreka, pa će potrebno vreme za završavanje istih biti prolongirano. Postoji šansa da dobijete i honoraran posao. Sada ste puni energije, snage, imate osećaj da možete da pomerite brda i doline.

 

Ljubav: Jedna osoba iz vaše prošlosti pokušaće ponovo da vam se približi nakon slučajnog susreta na ulici. Dobro razmislite o svemu. Samoća je samo prolazno stanje koje vas je zadesilo. Nije ni to tako loše, naročito ako pozitivno razmišljate o budućnosti. Ne preporučuje se obnavljane tog odnosa, ma koliko vam sada to bilo privlačno. Bikovima koji su u braku nikako se ne preporučuju paralelne veze. Dopala vam se osoba sa posla, ali ste dobili informaciju da je zauzeta. Svejedno želite sa njom susret. Važno je da zadržite pozitivan stav i da ne očekujete previše od tog odnosa. Jer, sve se zasniva na strasti, a ona neće potrajati.

 

Zdravlje: Kontrola vida bez obzira da li nosite ili ne naočare. Moguće je da je prošlo do promene dioptrije ili će vam naočare zatrebati po prvi put.

 

 

BLIZANCI

 

Posao: Dosta iznenadjenja i prijatnih i neprijatnih, očekuje vas u ovom mesecu. Pokušajte da sačuvate prisebnost duha, bez posezanja za lekovima. To je samo prolazna faza, koju možete prebroditi lako ako se potpuno posvetite rešavanju problema. Sposobni ste da zadržite svoj status, da eliminišete zle jezike, zle namere pojedinaca. Za sve nezaposlene Blizance smeši se idealna prilika da u narednom periodu pronađu toliko željen posao. Nemojte da vam lični dohodak bude jedini kriterijum za prihvatanje poslovne ponude. I budite oprezni pri razgovoru, tražite jasne uslove koji vam nude, kako kasnije ne bi došlo do neprijatnih iznenađenja.

 

Ljubav: Uz vaše zalaganje, ali i trud partnera ulazite u miran period što se ljubavi tiče. Mogli bi poraditi da malim gestovima pažnje još više učvrstite vezu. Otvorite srce i isčekujte najbolje. Partner je željno iščekivao takvu vašu reakciju. Očigledno da ste ga zanemarili zbog prirode posla koji obavljate. Tek sada ste postali svesni da se oseća vrlo loše u zadnje vreme. Jedna osoba na polju posla koja vam se poodavno svidja napraviće prvi veliki korak i staviti do znanja da su emocije obostrane. Već ste počeli da sumnjate u svoju intuiciju i da gubite nadu. Sada ste opet sigurni u svoja osećanja, a namere partnera su očigledne.

 

Zdravlje: Moguće je da virus gripa zakačite onda kada mu se najmanje nadate. Izbegavajte zadimljene prostorije.

 

RAK

 

Posao: Odličan mesec za poslovnu komunikaciju. Ako ste planirali neki razgovor vezan za promenu radnog mesta ili povećanje ličnog dohotka sada je prava prilika. Imaćete podršku nadređenih, čak vam mogu predložiti i unapređenje. Možete dobiti ponudu za posao od strane neke inostrane kompanije, koja će biti vrlo primamljiva. Bićete u velikoj dilemi, ali nemojte donositi odluku naprečac, razmislite dobro o sledećim koracima, kako ne bi napravili grešku. Oslonite se na svoju intuiciju. Osećate premor i pojačanu želju da negde otputujete i da makar na dan, dva ne razmišljate o poslovnim obavezama. Ukoliko vam je preostao koji dan odmora iskoristite ga što pre.

Ljubav: Uhvatili ste partnera u sitnoj laži i sada se crv sumnje javlja na svakom koraku. Da li je iskren prema vama ili je svaka njegova reč sklona proveri. Možda je to bila samo bezazlena laž, a možda i nije – sumnjate ! Jedini pravi način da se dilema reši je otvoren razgovor. Slobodni pripadnici znaka dok virite iz oklopa krajičkom oka, neko vas možda čeka sa željom za druženjem, a ni nova ljubavna priča nije isključena. Sada je pravi trenutak za emocije. Ohrabrite se i izađite iz ljušture, ne plašite se svojih emocija, jer ne možete pogrešiti. U ljubavi nema straha, već samo davanja. Budite otvoreni prema partneru.

 

Zdravlje: Učestale probleme sa štitnom žlezdom nećete rešititi time što ćete izbeći sve analize koje je potrebno obaviti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker