ASTRO

Venera ulazi u Blizance i sledi NEVEROVATAN period: Kako da se ponašate i koji znak će imati najviše sreće?

0

Venera je planeta ljubavi koja 23. jula ulazi u Blizance i ostaće tamo sve do 17. jula.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svi horoskopski znaci imaju velike šanse za ljubavni preokret u ovom periodu, Venera će uticati na sve pogodno, a postoji nekoliko smernica kako da se ponašate da biste maksimalno iskoristili ovo vreme.

 

Ova planeta nam donosi snagu i energiju, pa će mnogi savladati ono što ih je dosad sputavalo, a značajno je i zbog dolazećeg perioda retrogradnog Neptuna.

 

S obzirom da je Venera planeta ljubavi, ovo će biti pravo vreme da tražite srodnu dušu ukoliko je već nemate. Ako ste zauzeti, ovaj period iskoristite za jačanje odnosa, produbljivanje komunikacije ili neki korak dalje ako mislite da je došlo vreme za to.

 

Horoskop
foto: Shutterstock/Paolo Gallo

Iskrenost je jako bitna, pa se trudite da budete direktni i otvoreni prema partneru i videćete kako će vas planeta nagraditi.

 

Romantika, flert i zabavljanje idu uz Veneru, pa su šanse za novo poznanstvo znantno veće nego ranije i iskoristite to tako što ćete pružiti šansu nekome.

 

Zaboravićete na umor i apatiju, slušajte svoje telo i radite sve tako da se osećate savršeno u svojoj koži.

 

Iako Venera nagrađuje sve znake Zodijaka, samo jedan će imati najviše uspeha. Bliznaci će procvetati u ovom periodu, ali će sreća pratiti i one koji su komunikativni, vedri, pozitivni i koji žele dobro i sebi i drugima.

 

 

makonda-tracker