astro

LJUBAVNI horoskop za MAJ: Škorpije, pripazite na ljubomoru, Vodolije će imati zanimljiv susret

0

Evo šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za naredni mesec...

ljubav, astro, horoskop, srce
foto: Shutterstock

Lav

 

Maj je najbolje vreme za uspostavljanje porodičnih veza, priznavanje grešaka, za započinjanje nove veze… Pokušajte da uložite napor, jer mnogo toga u odnosima zavisi od vas. Da bi se očuvao mir i spokoj u porodici, sada je posebno važno da naučite da balansirate između posla i slobodnog vremena, između društvenog i porodičnog života. Sredinom maja mogu se desiti stvari koje će u velikoj meri uticati na vašu budućnost.

 

Devica

 

Vi čak i u najtežoj situaciji umete da izvučete zadovoljstvo, da ugodite sebi i da budete srećni. Mnogo toga se dešava u vašoj ljubavnoj vezi, posebno sa dugogodišnjim partnerom. Ako ste dugo sanjali da osnujete porodicu, sada su velike šanse da se to I desi. U ovom periodu dobro je da rešite i finansijska, imovinska i stambena pitanja.

 

 

Vaga

 

Maj je vreme dubokih transformacija u ljubavnoj sferi. Shvatićete šta je to što zaista želite i krenuti da to i ostvarite. Počećete da primećujete pažnju koju vam upućuju predstavnici suprotnog pola, koju ranije možda niste videli ili niste shvatali ozbiljno. Takođe, čeka vas dosta porodičnih pitanja i imovinskih problema da se reše, ne ostavljajte ih za kasnije.

 

Škorpija

 

Problemi izgrađuju karakter, a ljubav se testira u teškim situacijama. Možda ćete se razočarati u partnera, a velike su šanse i da se javi neosnovana ljubomora. Doći će do velikih promena, postoji velika verovatnoća da se pojave ljudi iz prošlosti, uključujući i bivše ljubavi. Otvoreno porazgovarajte o svemu što se desilo, o svojim osećanjima, o razlozima za raskid… Posle toga osetićete olakšanje, a možda ćete otkriti da ljubav još uvek nije nestala.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker