astro

LJUBAVNI horoskop za MAJ: Škorpije, pripazite na ljubomoru, Vodolije će imati zanimljiv susret

0

Evo šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za naredni mesec...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za danas:

 

Ovan

 

U ovom mesecu možete očekivati sve, od uzbudjlive romanse do raskida, a moguće je i obnavljanje stare veze. Malo je verovatno da ćete biti zadovoljni svojim ličnim životom, ali u svakom slučaju, naučene lekcije od ranije biće vam korisne. Moguća su nova zanimljiva poznanstva, ali nemojte žuriti sa donošenjem zaključaka. Pustite stvari da idu svojim tokom.

 

Bik

 

Budite spremni na poteškoće i nevolje na polju ličnih odnosa. Pomračenje, kao i retrogradni Merkur u vašem znaku doneće vam rolerkoster emocija. Osetićete privlačnosti prema strastvenim, emotivnim muškarcima i takozvanim "opasnim momcima". Budite oprezni, postoji šansa da naletite na agresivnu osobu koja neće imati dobre namere.

 

 

Blizanci

 

Prva polovina maja je uglavnom mirna, možda čak i pomalo dosadna u odnosu na prethodni mesec. Ljubavne veze mogu da počnu neočekivano brzo, ali isto tako brzo i da se završe. Ako već imate partnera, onda, uz malo truda, možete poboljšati kvalitet komunikacije, rešiti probleme i nesuglasice. Pred kraj meseca moguć je susret s bivšim ljubavima ili vesti o njima preko zajedničkih prijatelja.

 

Rak

 

Maj je najvažniji mesec za vas u ovoj godini jer su velike šanse za sudonosne ljubavi ili rađanje snažne ljubavi prema nekom koga ranije nikada niste doživljavali kao potencijalnog partnera. Ako ste u braku, vodite računa o svom partneru, slušajte šta govori, vodite računa o njegovim željama, pravite kompromise i rešavajte probleme dijalogom. Događaji koji će se desiti u ovom mesecu biće početak važne životne etape.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker