astro

LJUBAVNI horoskop za MAJ: Škorpije, pripazite na ljubomoru, Vodolije će imati zanimljiv susret

0

Evo šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za naredni mesec...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za danas:

 

Ovan

 

U ovom mesecu možete očekivati sve, od uzbudjlive romanse do raskida, a moguće je i obnavljanje stare veze. Malo je verovatno da ćete biti zadovoljni svojim ličnim životom, ali u svakom slučaju, naučene lekcije od ranije biće vam korisne. Moguća su nova zanimljiva poznanstva, ali nemojte žuriti sa donošenjem zaključaka. Pustite stvari da idu svojim tokom.

 

Bik

 

Budite spremni na poteškoće i nevolje na polju ličnih odnosa. Pomračenje, kao i retrogradni Merkur u vašem znaku doneće vam rolerkoster emocija. Osetićete privlačnosti prema strastvenim, emotivnim muškarcima i takozvanim "opasnim momcima". Budite oprezni, postoji šansa da naletite na agresivnu osobu koja neće imati dobre namere.

 

 

Blizanci

 

Prva polovina maja je uglavnom mirna, možda čak i pomalo dosadna u odnosu na prethodni mesec. Ljubavne veze mogu da počnu neočekivano brzo, ali isto tako brzo i da se završe. Ako već imate partnera, onda, uz malo truda, možete poboljšati kvalitet komunikacije, rešiti probleme i nesuglasice. Pred kraj meseca moguć je susret s bivšim ljubavima ili vesti o njima preko zajedničkih prijatelja.

 

Rak

 

Maj je najvažniji mesec za vas u ovoj godini jer su velike šanse za sudonosne ljubavi ili rađanje snažne ljubavi prema nekom koga ranije nikada niste doživljavali kao potencijalnog partnera. Ako ste u braku, vodite računa o svom partneru, slušajte šta govori, vodite računa o njegovim željama, pravite kompromise i rešavajte probleme dijalogom. Događaji koji će se desiti u ovom mesecu biće početak važne životne etape.

 

Nastavak na sledećoj strani...

ljubav, astro, horoskop, srce
foto: Shutterstock

Lav

 

Maj je najbolje vreme za uspostavljanje porodičnih veza, priznavanje grešaka, za započinjanje nove veze… Pokušajte da uložite napor, jer mnogo toga u odnosima zavisi od vas. Da bi se očuvao mir i spokoj u porodici, sada je posebno važno da naučite da balansirate između posla i slobodnog vremena, između društvenog i porodičnog života. Sredinom maja mogu se desiti stvari koje će u velikoj meri uticati na vašu budućnost.

 

Devica

 

Vi čak i u najtežoj situaciji umete da izvučete zadovoljstvo, da ugodite sebi i da budete srećni. Mnogo toga se dešava u vašoj ljubavnoj vezi, posebno sa dugogodišnjim partnerom. Ako ste dugo sanjali da osnujete porodicu, sada su velike šanse da se to I desi. U ovom periodu dobro je da rešite i finansijska, imovinska i stambena pitanja.

 

 

Vaga

 

Maj je vreme dubokih transformacija u ljubavnoj sferi. Shvatićete šta je to što zaista želite i krenuti da to i ostvarite. Počećete da primećujete pažnju koju vam upućuju predstavnici suprotnog pola, koju ranije možda niste videli ili niste shvatali ozbiljno. Takođe, čeka vas dosta porodičnih pitanja i imovinskih problema da se reše, ne ostavljajte ih za kasnije.

 

Škorpija

 

Problemi izgrađuju karakter, a ljubav se testira u teškim situacijama. Možda ćete se razočarati u partnera, a velike su šanse i da se javi neosnovana ljubomora. Doći će do velikih promena, postoji velika verovatnoća da se pojave ljudi iz prošlosti, uključujući i bivše ljubavi. Otvoreno porazgovarajte o svemu što se desilo, o svojim osećanjima, o razlozima za raskid… Posle toga osetićete olakšanje, a možda ćete otkriti da ljubav još uvek nije nestala.

 

Nastavak na sledećoj strani...

baloni, ljubav, Dan zaljubljenih, Ljubavni horoskop, Poklon, pokloni
foto: Shutterstock

 

Strelac

 

Ljubavni život je veoma intenzivan i dramatičan, ali u drugoj polovini meseca počinje faza zasićenja – počećete da primećujete mnogo mana kod partnera, to će vas nerirati, poželećete nešto novo i drugačije. Lako se možete upustiti u avanturu, postoje šanse da vas privuče harizmatični stranac. Do kraja meseca neko će zauvek otićiiz vašeg života, a neko vam može postati veoma blizak i drag osoba.

 

Jarac

 

Lični odnosi biće isprepleteni sa poslovnim, što može izazvati probleme. Bićete upleteni u ljubavne intrige, scene i glasine na poslu. Čak i ako pokušate da se držite podalje od toga, okruženje vas uvlači u ovu situaciju. Vodite računa o svojoj reputaciji, ne je rizikujte bez razloga.

 

 

Vodolija

 

Tokom maja dosta toga će vam biti teško, suočićete se sa dosta prepreka kako biste se približili voljenoj osobi ili potencijalnom partneru. Pred kraj meseca postoji šansa da se pomirite sa bivšom ljubavi ili da svoju postojeću vezu podignete na viši nivo. Ako putujete, čeka vas zanimljiv susret koji se može nastaviti kao veza na daljinu.

 

Ribe

 

Možete mnogo toga da promenite u svom životu, samo ako se odlučite da napravite drastične poteze. Možda je to preseljenje u drugu zemlju ili u drugi grad. Ili je možda vreme da raskinete toksičnu vezu i počnete iznova. Ovo je dobar period za oslobađanje od starog i neperspektivnog, za promemenu okruženja. Moguće su I određene neprijatne vesti, nekome bliskom će trebati vaša podrška.

 

makonda-tracker