20. april - 20. maj

Ko MORA da štedi, a ko OTVARA SRCE? Evo šta vladavina Bika donosi za svaki znak

0

Duži dani i prolećna atmosfera unose mnogo novina u svakodnevicu, a kad tome dodate i sezonu Bika — dešava se mnogo promena!

foto: sun ok/Shutterstock
foto: sun ok/Shutterstock

Tokom vladavine Ovna posejali smo mnogo toga, a sada je vreme da se povučemo i pustimo univerzum da obavi svoju magiju...


Bik nam donosi period prizemljenja i fokusiranja. Tokom naredne četiri nedelje sve je u znaku postepenih promena, fokusa i strpljenja dok čekamo da stignu plodovi rada na svim poljima. Sezona Bika uvek sa sobom nosi udobnost i stabilnost, što je potrebno da bi se promenio tempo posle pomalo haotiične vladavine Ovna.

 


Ovan


Vreme je da se posvetite svojim finansijama: iako ćete imati potrebu da trošite, trošite i trošite, budite oprezni i razmišljajte unapred jer je sada vrlo važno da uštedite pre leta.


Bik


Protekli meseci su Bikovima protekli u traganju za samim sobom, ali sad dolazi trenutak da raščiste stvari jednom za svagda i budu fokusirani. Primetićete uskoro da ste postavili nove granice i donekle promenili to kako vas ljudi vide. Uz to, pogodan je trenutak da izađete iz svoje zone komfora.


Blizanci


Okrenite se svojoj spiritualnoj strani — razmislite o tome šta bi mogli da znače vaši snovi i šta vam poručuje podsvest. Iznenadiće vas šta biste sve mogli da otkrijete o sebi, naročito u odnosu na druge.

 

Podvest, Snovi, Astrologija, Misterija, Mistično, Apstraktno
foto: Golubovy/Shutterstock

Rak


Period pred nama za Rakove će značiti da jača svoje odnose: u porodici, s prijateljima i s emotivnim partnerom. Ovo je vreme kada treba da kupate druge ljubavlju i svu svoju energiju usmerite na one koji čine vaš život. Priredite im sitna iznenađenja, ali i velike gestove pažnje.


Lav


Sada je vreme da odredite svoj lični put, naročito na profesionalnom planu. Možete da očekujete da ćete imati mnogo posla, ali i da ćete dobiti neku povoljnu priliku, kako za novi posao, tako i za napredovanje na postojećem. Dobro izvagajte i nećete se kajati zbog odluka koje donosite.


Devica


Za pripadnike ovog znaka dolazi pogodan period za putovanje, kako bukvalno, fizičko, tako i spiritualno. Istražujte druge kulture i običaje, budite otvoreni za nova saznanja, probajte nešto što ranije niste (poput meditacije) i obavezno iskoristite svaku priliku da vidite neko mesto koje do sad niste posetili.


Vaga


Pred Vagama je period katarze, emotivnosti i ponekad preteranog oslanjanja na druge. Ne treba se plašiti da tražite pomoć od drugih kada mislite da je neophodna.


Škorpija


Odličan je trenutak da otvorite svoje srce i kažete šta leži na njemu. Prijatelj ili partner vas je povredio nekim postupkom? Recite to! Sve je toliko savršeno da biste najradije grlili sve oko sebe? Slobodno! Ovakva iskrenost samo će ojačati vaše veze s ljudima koji čine vaš život.

 

žena, astro, astrologija, horoskop, noć, Misteriozno
foto: Shutterstock

Strelac


Uvedite u svoj život nove navike i vrlo brzo ćete primetiti da ste zadovoljniji, opušteniji i ispunjeniji. Čak i sitnica kao što je izlazak na sladoled ili kafu može da vam pomogne da se opustite i kasnije budite fokusiraniji na sve izazove koji vas čekaju.


Jarac


U proteklom periodu ste bili sentimentalni jer se život u velikoj meri vrteo oko porodice i doma. Sada je momenat da probate nove stvari, bavite se zaboravljenim hobijima, posvetite se sopstvenoj kreativnosti i oslobodite se tereta odgovornosti.


Vodolija


Astrolozi kažu da je pripadnike ovog znaka vreme da se povežu s porodicom i razmisle o tome šta ih čini srećnima. Vraćanje korenima je važno, ali ne smete da zaboravite da postavite neke granice — ne dajte na sebe i branite svoj stav uvek i svugde.


Ribe


Ako imate osećaj da ste u poslednje vreme previše stegnuti, vreme je da sklonite te komunikacione blokade. Vladavina Bika pojačaće vaše govorničke veštine, što će vam pomoći da se bolje izrazite i kažete šta želite, a šta vam ne prija.

 

 

makonda-tracker