zvezde kažu

Vodolije napreduju na poslu, Devicama nestabilno u ljubavi, a ostalima? Mesečni horoskop za FEBRUAR 2022.

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

Zima, par, zaljubljen par
foto: Shutterstock

Strelac

 

Posao: Polje posla je pod uticajima koji mogu doneti neke neprilike i iznenadne situacije koje vama neće ići na ruku. Mogući su i sukobi sa kolegama, pa pripazite. Ako ste u privatnom biznisu imaćete manji zastoj tokom meseca, zastoj u poslovanju. Povoljan je period da neke stvari promenite i unapredite svoj posao. Za nezaposlene Strelčeve nije baš povoljan period za pronalaženje novog posla, jedino ako ste odlučili da sreću u poslu potražite u inostranstvu, ovi uticaji vam to mogu doneti.

Ljubav: Jako je povoljan period za ljubav, bilo da ste sami ili zauzeti. Osoba sa posla će vam direktno pokazati naklonost, ali ni vama neće biti svejedno. Takodje, imate uticaje i za vraćanje prošlosti u vaš život, neko sa kim ste bili ranije u vezi, a neka priča koja je ostala nedovršena, sada ima velike šanse da se ponovo aktivira. Oni koji su u braku imaće dosta dinamičan period sa voljenom osobom, a takodje i mogućnost nekog kraćeg puta u prvoj polovini meseca. Druga polovina meseca naročito je povoljna za one Strelčeve koji su u tajnim vezama.

Zdravlje: Manji problemi sa nogama, stopalima, ništa ozbiljno.

 

Jarac

 

Posao: Polje posla je sjajno postavljeno, imaćete jako lepe prilike da poslovno napredujete. Osoba koja ima uticaja vas podržava, a mnogi Jarčevi će uskoro pronaći posao, naročito ako već duže vreme čekate na to. Finansije su povoljno postavljene tokom meseca, mogući su i iznenadni dobici novca. Druga polovina meseca donosi malo brzu energiju, dosta neke žurbe, promene planova, ali vidi se da ćete moći da se nosite sa svim tim izazovima uspešno. Ako se bavite ekonomijom, bankarstvom, finansijama, ovaj mesec će biti jako povoljan i plodan za vas.

Ljubav: Jak planetarni uticaj na vaše polje ljubavi, donece naglasak na tajnim vezama, skrivanju emocija, ali su moguća i nova poznanstva, naročito ako ste slobodni. Sada je pravo vreme da se zaljubite u osobu koja je mladja, komunikativna, a koju ćete upoznati preko prijatelja, kroz neki izalazak, druženje. Oni koji su u braku imaće dosta napet period, sa dosta nervoze, nesporazuma, što će obojiti ovaj mesec, pa pripazite. Za one koji su u tajnim vezama sledi jako idiličan period koji će omogućiti da se ljubav i strasti rasplamsaju više nego ikada.

Zdravlje: Slaba tačka tokom ovog meseca biće donji deo ledja, kukovi i noge.

 

 

Vodolija

 

Posao: Oni koji su nezaposleni, kao i oni koji poslom nisu zadovoljni, tokom ovog meseca mogu da naprave jako dobre i pozitivne promene, samo je bitna vaša konstantna inicijativa i imaćete uspeha. Generalno, Vodolijama je ovaj mesec jako povoljan za posao. Moći ćete da napredujete i ostvarite dobre rezultate, a takodje i da započnete neke nove akcije oko posla koje će se u budućnosti dosta isplatiti. Jako je povoljan period ukoliko se bavite poslom koji je povezan sa tehnikom, elektrotehnikom, kompjuterima…Finasije će biti u blagom padu tokom druge polovine meseca, a oni koji imaju neka dugovanja mogu doći u problem sa rokovima, pa pripazite.

Ljubav: Dobru energiju imate tokom ovog meseca, što će se naravno svideti vašoj drugoj polovini, koja će vam pokazati zahvalnost i naklonost u vidu prijatnog iznenadjenja. Vodolije koje su slobodne neće to još dugo biti. Ovaj mesec obećava dosta flerta, udvaranja i nova interesantna poznanstva. Povoljan je i period za ljubavnike koji su bili u svadji, prekidu, jer ovaj mesec nosi mogućnost pomirenja. Planetarni uticaji kroz vaše polje novca, donosi vam dobitke i poklone preko ljubavi, preko voljene osobe.

Zdravlje: Mogući su problemi sa sinusima, kao i prehlade.

 

Riba

 

Posao: Polje posla je pod uticajima koji nose izazove, tenziju, ali i mogućnost nekih grešaka, pa pripazite. Osoba sa posla vam nije naklonjena, pa će pokušati na neki način da vas osujeti. Pripazite da ne reagujete bučno i naglo, već reagujte hladne glave. Oni koji traže posao, lako tokom ovog meseca mogu da ga i pronadju. Jako je bitno da imate inicijativu, jer vam može uleteti i neki neočekivani posao, a koji bi mogao biti jako dobro rešenje za vas. Oni koji se bave trgovinom, transportom, saobraćajem, mogu dosta profitirati tokom ovog meseca, a jako je povoljan period i za sve one Ribe koje su u privatnom biznisu.

Ljubav: Ljubav će vam biti jako naklonjena tokom meseca, bićete jako privlačni za suprotni pol. Ako ste u braku, idealan je period da poboljšate odnos sa partnerkom / partnerom, a odlazak na put bi osvežio vaš bračni život i ponovo probudio uspavane emocije i strasti. Oni koji su slobodni sretaće zanimljive osobe, a vidi se i da može biti dosta flerta, udvaranja, jako interesantan period za ljubav i druženje. Za one koji su u tajnim vezama povoljan je period za ljubavne surete i romansu.

Zdravlje: Moguć je pad imuniteta, pospanost, pad pritiska, problemi sa cirkulacijom.

 

 

makonda-tracker