zanimljivo

Ako ste rođeni u ovom periodu smatrajte se posebnim: Ovo su najređi i najčešći horoskopski znaci

0

Stvar je veoma interesantna, sve zavisi od toga kada su bebe začete, ali ako je sudeći po nekim podacima, roditelji su birali posebne trenutke za to. 

foto: Samsonova Karina/Shutterstock
foto: Samsonova Karina/Shutterstock

Ako ste se ikada zapitali u kommhoroskopskom znaku je rođeno najmanje osoba, imamo odgovor na to pitanje. Ovaj znak karakteriše to da su ambiciozni i preduzimljivi i da pored toga, pripraju grupi zemljanih znakova. Racionalni su i nisu skloni sanjarenju. 

 

Ukoliko ste poznavalac horoskopa sigurno ste prepoznali da je u pitanju Jarac. Oni se smatraju najređim horoskopskim znakom jer za vreme njihove vladavine od 22. decembra do 20. januara slavi se najmanje rođendana. Takvi podaci ukazuju da je njih najmanje u poređenju sa drugim znakovima. 

 

Iz studije koje je sproveo časopis Smithsonian najvipe se ljudi rodi između juna i novembra, što znači da mnoge žene zatrudne upravo u periodu kada su napolju hladni dani, što i jeste logično pošto tada najviše vremena provodimo u kući.

 

Suprovtno od jarca, jedan pripadnik vodenih znakova smatra se najređim znakom. U pitanju je Škorpija. 

 

Kako portal My Astro Secrets piše da Škorpije čine 9,6 posto populacije u SAD. Nije ni čudo jer ako je suditi po podacima da se najviše beba začne u hladnim danima, logično je da će biti rođeni za vreme vladavine Škorpjie koja traje od 23. septembra do 21. novembra. 

 

Ako je suditi po tome, simpatično je da onda prostom računicom dolazimo do zaključka da su neke bebe upravo začete na vreme oko Dana zaljubljenih.

 

 

makonda-tracker