zvezde kažu

Vodolije napreduju na poslu, Devicama nestabilno u ljubavi, a ostalima? Mesečni horoskop za FEBRUAR 2022.

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

Čaj, čaj
foto: Shutterstock

Lav

 

Posao: Posao nosi neke probleme tokom meseca, nesporazume, stvari će se odvijati tokom koji niste planirali i očekivali. Nemojte se držati za staro, već se otvorite za nove mogućnosti. Dobro bi vam došao savet ženske osobe, ako ga prihvatite, nemojte sada misliti da vi znate najbolje. Oni koji nisu zaposleni moguće da iskrsne neki posao, prilika, tokom prve polovine meseca. Možda ona nije najsjajnija, ali može vama doneti zadovoljstvo i uspeh. Za one koji su u privatnom biznisu, naročitu pažnju treba posvetiti finansijama, ako imate dugovanja gledajte što pre da ih vratite.

Ljubav: Pod uticajima ste koji donose tajne veze, skrivanje emocija, flert sa osobom koja nije slobodna. Ipak, sve će vas to dosta privlačiti i povoljan je period za tajne susrete. Onima koji su u braku već neko vreme imate probleme u komunikaciji sa partnerom. Može doći i do težih reči, neočekivanih ispada zbog nakupljenog nezadovoljstva. Pripazite da ne zatežete situaciju još više. Slobodnim Lavovima smeši se novo poznanstvo sa osobom koju upoznaju kroz neke poslovne prilike. Naglasak je na strastima i avanturi, teško da to može biti odnos na duže staze.

Zdravlje: Kod vas su prisutni uticaji koji donose dosta nervoze, nestrpljivosti, gubitak koncentracije, kao i sklonost povredama, pa pripazite.

 

Devica

 

Posao: Polje posla je pod jakim uticajem promena, sto vama nosi i neku nesigurnost jer volite da je sve sredjeno, definisano. U ovom periodu je moguće da se dogode promene, da menjate posao ili da dobijete neke nove radne obaveze. Oni koji su nezaposleni sada mogu brzo doći do posla, samo je bitno da imate veliku inicijativu u ovom periodu. Device koije se bave poslovima povezanim sa trgovinom, saobraćajem ili transportom trebaju biti na oprezu, jer su uticaji takvi da mogu doneti neke greške kao i probleme u komunikaciji sa kolegama ili poslovnim partnerima.

Ljubav: Dosta je nestabilan period za ljubav za Device koje su u brakovima ili dužim vezama. Htećete neku istinu da iznesete na videlo, kao i da se napokon suprostavite nekim stvarima koje vas već duže vreme opterećuju i zbog kojih niste zadovoljni. Pazite da ne budete puno oštri, jer lako može doći do svadje i do toga da odnos dodje u veću krizu. U ovom periodu su mogući i nagli i neočekivani prekidi veza. Slobodnim Devicama smeše se nova poznanstva sa osobama koje upoznaju preko prijatelja, preko nekog druženja. Biće naglasak na flertu, komunikaciji, pa se vidi da je kroz neko druženje, prijateljstvo, zajednička interesovanja, moguće doći do ulaska u emotivnu vezu.

Zdravlje: Odlično!

 

 

Vaga:

 

Posao: Povoljan je period za posao naročito za one Vage koje se bave poslovima koji su povezani sa trgovinom, konsaltingom, podučavanjem... Imaćete jako lepe ideje koje će vam unaprediti posao i poslovnu saradnju, a ni finansije neće izostati. Za one kojei se bave umetničkim zanimanjima jako je povoljan period da se pokrenu. Vide se lepi kontakti sa ljudima koji će vam pomoći oko realizacije nekih vaših ideja ili projekata. Za nezaposlene Vage nije najpovoljniji period za posao, vidi se da će u ovom periodu mnoge Vage poželeti promenu posla, a mnoge će dobiti neke nove ideje oko poslovne budućnosti.

Ljubav: Polje ljubavi sada ima dosta strastvene uticaje, pa ako ste sami, imaćete vrlo brzo mogućnost za novo poznanstvo i ulazak u vezu. Oni koji su u vezama imaće dosta neke napetosti i ljubomore u partnerskom odnosu, neka sumnja i nepoverenje može da zavlada, ali će se sve brzo i rešiti. Oni koji su u braku imaće nezgodniji period, moguće su svadje i nesuglasice. Generalno, period je povoljan, ali nosi i neke tajne, sumnje, prevare, naročito su pogodjene tim uticajem one Vage koje su u tajnim vezama.

Zdravlje: Imunitet je oslabljen, čuvajte se prehlada, moguća je i sklonost alergijama, a slaba tačka su mokraćni putevi i bešika.

 

Škorpija

 

Posao: Bićete usmereni na posao i na zaradu tokom ovog meseca, moguće je da postignete veći uspeh ako vam je posao povezan sa inostranstvom, strancima, transportom, špedicijom, turizmom... Generalno, dosta je poletan period pred vama, sa puno energije i novih ideja i planova, koje ćete moći lako da realizujete. One Škorpije koje su nezaposlene takodje mogu imati uspeh, bitna je inicijativa i maksimalno angažovanje. Ipak, imaćete veću sklonost da trošite novac, pa pripazite da ne preterate.

Ljubav: Jako su povoljni uticaji za ljubav, pa ako ste sami uskoro ćete se i zaljubiti. Postoji mogućnost tajne veze sa osobom koja vam se već neko vreme dopada, mada postoji i mogućnost da ta osoba nije slobodna. Za one koji su u braku povoljan je period za partnerske odnose. Takodje, vidi se da ćete imati i dosta zajedničkih aktivnosti sa partnerom, a moguće da odete uskoro i na neko putovanje. Za one Škorpije koje su u tajnim vezama, ovi uticaji donose jako lepe i strastvene susrete sa voljenom osobom.

Zdravlje: Kod vas je slaba tačka grlo i disajni putevi. Vise se odmarajte.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker