ljubav će da cveta

Vaš idealan partner rođen je u ovom mesecu: Dva horoskopska znaka su savršen spoj

2

Oni su stvoreni jedno za drugo. Kada se vole ništa im ne može stati na put, jer je njihova ljubav toliko jaka da će svaku prepreku pregurati zajedno. Upravo zbog ove energije oni su idealan par. 

foto: Helena Green/Shutterstock
foto: Helena Green/Shutterstock

Kada s eova dva znaka nađu u neposerdnoj blizini činiće se da će varnice same isijavati, što će videti i ljudi oko njih. Oni će jednostavno biti opčinjeni jedni drugima. Toliko će se osećati energija koju emituju da će se u potpunosti prepustit jedni drugima. 

 

 

U pitanju su Bik i Škorpija

 

Oni su kao savršen klik, a i zvezde kažu da su njihova strast i hemija savršen sklop pod zvezdama. Njihove osobine i preferencije se jednostavno dopunjuju pa tako Škorpijama prija to što Bikove neće lako osvojiti, što pred njih stavlja izazov koji one vole. Jednostavno im prija da se prepuste osvajanju osoba u ovom znaku. 

 

Sa druge strane ono šta privlači Bikove kod Škorpija je to što oni uživaju u emotivnoj sigurnosti koju pripadnici vodenog znaka nude. Takođe fizička privlačnost ih opčinjava, a Škorpije upravo to nude. 

 

Bikovi su veoma pouzdani i odani, koji vole da uživaju u  ljubavi i nemaju radikalne promene ponašanja u takvoj vrsti odnosa. To je sve ono šta odgovara Škorpiji jer je ona odličan lider i snalažljivost kao osobina im je naglašena. Tako se oni dopunjuju i uživaju u ljubavi. 

 

 

 

 

makonda-tracker