zvezde kažu

Vodolije napreduju na poslu, Devicama nestabilno u ljubavi, a ostalima? Mesečni horoskop za FEBRUAR 2022.

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

foto: Alliance Images/Shutterstock
foto: Alliance Images/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao: Mesec započinje povoljnim aspektima što vama donosi brzinu i jasnoću u zaključivanju i donošenju odluka. Bićete brzi i efikasni sa puno novih ideja kako za sebe tako i za saradnike i kolege. Dosta povoljni aspekti za one koji nisu zaposleni kao i one Ovnove koji su u privatnom biznisu. Finansijaska situacija će biti priličlno stabilna, a takodje postoji mogućnost i dodatnog priliva novca. Oni koji se bave bankarstvom, finansijama, nekretninama mogu imati jako unosan mesec i ostvariti dobro poslovanje.

Ljubav: Planetarni aspekti u vašem polju tajni daće naglasak na tajnim ljubavima, tajnim susretima. Ovde su moguće i afere, ulazak u veze koje su zabranjene, mada ovaj aspekt može doneti razotkrivanje, pa pripazite. Za one koji su u duzim vezama moguće da se provlači pitanje braka, zajednice, mada mnogi Ovnovi još nisu spremni za tako velike promene. Druga polovina meseca naročito je povoljna za slobodne Ovnove. Bićete jako privlačni za suprotni pol.

Zdravlje: Sklonost prehladama.

 

Bik

 

Posao: Polje posla je prikazano kao prilično nestabilno, što donosi korenite promene. Kod mnogih Bikova doći će do promene u strukturi i načinu poslovanja, pa ćete morati da se prilagodite, a to će Vama teško pasti. Prisutan je neki strah zbog posla, nesigurnost kako ćete uspeti da se prilagodite novonastaloj situaciji. Nezaposlenim Bikovima je povoljan period za pronalaženje posla, naročito u državniim institucijama. Takodje, onima koji se bave kreativnim poslom, modom, slikarstvom, muzikom, dizajnom, jako je povoljan period za inspiraciju i nadahnuće.

Ljubav: Vladarka vašeg znaka, Venera, daje Vamveliku privlačnost i bićete kao magnet za suprotni pol. Moguć je ulazak u vezu sa osobom koja vam se već duze vreme dopada, naročito ako tu osobu poznajete kroz posao. Izuzetno povoljan period za ljubav, romantične susrete, partner će Vam biti naklonjen, a moguće da Vas obraduje prijatnim iznenadjenjem. Za one koji su u tajnim vezama, takodje je povoljan period za ljubavne susrete. Za slobodne Bikove smeši se ljubav sa osobom koju upoznaju preko prijatelja, društvenih mreža...u ovom periodu lako neko prijateljstvo može da preraste u emotivnu priču.

Zdravlje: Nervoza i problemi sa digestivnim traktom.

 

 

Blizanci

 

Posao: Odličan je period za posao. Bićete inovativni i puni novih ideja, dosta ćete se na poslu isticati tokom ovog meseca. Povoljan je period da napredujete na poslu, a bićete podržani od nadredjenih kao i kolega. Naprosto ćete se isticati i odskaćete od proseka u svakom pogledu, teško da će neko moći da Vam parira. Jako je povoljan period i za Blizance koji traže posao. Sa ovim uticajima do posla možete doći brzo i neočekivano, zato dajte sebi dozvolu da tražite bolje i kvalitetnije. Za one koji su u svetu komjutera, digitalnog marketinga, IT tehnologije, snažan je period da dostignete maksimum i da napredujete još više.

Ljubav: Za one koji su slobodni polje Ljubavi nosi lepa iznenadjenja i zanimljiva poznanstva. Moguće je da kroz neke poslovne prilike upoznate jako pametnu osobu koja će vas osvojiti. Ovi uticaji obećavaju da veza može da traje na duže staze i da bude ozbiljna priča. Za one koji su u braku nije naročito povoljan period. Dosta nesuglasica, nesporazuma oko novca, finansija, polje braka može lako ući u veću krizu, pa pripazite. Za one koji su u tajnim vezama takodje dolazi period nekog zastoja kao i sumnje u partnera. Savet je da ne analizirate puno, već da budete strpljivi i da pustite da ovi uticaji prodju.

Zdrvlje: Nervna napetost, mentalna iscrpljenost mogu vas dosta ometati tokom ovog meseca, savet je da priuštite sebi više sna i odmora.

 

Rak

 

Posao: Prijatna atmosfera na poslu pratiće Vas tokom celog meseca. Bićete jako kreativni, pomalo i lenji, ali očekujte poboljšanje finansija, povećanje plate ili neke iznenadne dobitke. Za one koji se bave umetničkim zanimanjima ovaj mesec donosi uspeh, ali i popularnost. Finansije imaju tendenciju da se uvećavaju. Za nezaposlene Rakove period može biti dosta konfuzan, kao da lutate i ne znate da li je nešto dobro za vas ili nije. Ipak, imate povoljne uticaje da pronadjete posao do kraja ovog meseca. Za one koji studiraju nije naročito povoljan period za polaganje ispita, naročito ako mislite da se mozete provući ili igrati na kartu sreće.

Ljubav: Polje partnerstva je pod jakim uticajem Saturna, naročito je taj uticaj izrazen za Rakove rodjene u trećoj dekadi. Partner moze biti hladan, mrzovoljan, zahtevan, a takodje postoji naznaka da odnos zahladi u narednom periodu. Za slobodne Rakove povoljan je period za ljubav sa osobom koju upoznaju kroz poslovne prilike. Tajni pogledi, skrivene emocije, zaljubljivanje, sve je to moguće da Vam se ovog meseca dogodi. Oni koji su u tajnim vezama mogu biti izloženi razotkrivanju, naročito ako su u vezi sa osobom sa kojom poslovno saradjuju.

Zdravlje: Slabe tačke ovog meseca su kolena i zglobovi.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker