zvezde kažu

Mesečni horoskop za DECEMBAR: Detaljna astro prognoza vezana za zdravlje, posao i ljubav

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama...

Moda, Devojka, Rolka, Rolka haljina, Pletena haljina, Horoskop, Jesen
foto: indira's work/Shutterstock

 

STRELAC

 

Posao: Strelčevima je posao pod uticajima koji nose neke promene, moguće na poslu gde su trenutno, ali ovo može lako biti i neka nova poslovna prilika. Uticaji su dosta povoljni, pa će mnogi od vas promeniti posao ili biti usmereni na tako nešto. Za one koji su nezaposleni povoljan je period u poslovima koji su u vezi sa ekonomijom, bankarstvom, prodajom nekretnina, raznih osiguranja, berzi… Oni koji su u privatnom biznisu imaće probleme sa rokovima. Polje protoka novca je usporeno i aktivirano uticajima koji nose neki zastoj ili neko čekanje.

Ljubav: Kontakt sa osobom koja vam se dopada odvija se veoma sporo, a vi nemate strpljenja za tako nešto. Šta tu ima toliko da se odugovlači? Taman pomišljate da odustanete, ali sledi drugačiji razvoj situacije. Ta osoba je bila dosta suzdržana, sada će se otvoriti. Počinjete da se približavate jedno drugom. Strelčevi koji su zauzeti ovih dana imaće dosta lepih i zanimljivih situacija sa voljenom osobom ( druženja, izlasci, odlazak na put…) Oni koji su u braku prolaze kroz jedan ne baš interesantan period. Voljena osoba vas ne razume i sklona je kritici. Lako možete ući u sukob.

Zdravlje: Preosetljivost i nervoza nepovoljno utiču na vas u posledmje vreme. Više se odmarajte.

 

JARAC

 

Posao: Jarčevima je polje posla pod jakim uticajem Merkura i Venere, što donosi stabilnost i jaku strukturu, na kojoj ćete u narednom periodu graditi i neke nove poslovne projekte. Mnogi od vas će pokrenuti novi poslovni plan koji ste izgradili i dobro proverili u predhodnom periodu. Oni koji su u privatnom biznisu imaju jasan plan za uspeh i drže se njega, a uspeh vam kuca na vrata i vidi se napredak. Za nezaposlene Jarčeve povoljan je period da pronađu posao u državnim institucijama, medicini, pravnim poslovima, kao i ekonomskim.

Ljubav: Jedna izrazito tamna i veoma markantna osoba privući će vam pažnju. Nešto u vezi sa njom vas u isti mah i odbija i privlači, samo ne možete da procenite šta. Moguće je da je ta osoba rođena u znaku Škorpiona ili pak Jarca. Veoma ozbiljna osoba, poslovno angažovana, deluje nekako nedokučivo i ne možete da procenite šta misli o vama. Verovatno ćete tu osobu upoznati preko posla ili nekakvih usluga. Potrebno je da budete malo otvoreniji u kontaktu sa njom, više spontani. Ubrzo očekujte da vam se udvara ili pak nekako stavi do znanja da joj se dopadate.

Zdravllje: Slaba tačka su sinusi i grlo.

 

 

VODOLIJA

 

Posao: Vodolijama je posao povoljno postavljen. Vidi se mogućnost napredovanja i imaćete odličnu saradnju sa kolegama, kao i sa poslovnim partnerima. Za one koji traže novi posao ili žele da promene posao, sada je period takav da može doći do iznanađenja i pozitivnog ishoda. Ako ste duže vreme čekali na posao ili neko poslovno obećanje, ovaj mesec je povoljan da se to realizuje. Za studente i sve one koji polažu neke ispite ili neke testove u vezi sa poslom i karijerom, povoljan je ovaj mesec i može doneti uspeh.

Ljubav: Dopada vam se osoba koju ste upoznali verovatno preko posla ili nekakvih usluga. Imate sjajnu komunikaciju i uvek se u razgovoru nešto simpatično desi. Ta osoba je veoma uspešna i od nje, na neki način, poslovno zavisite. Dvoumite se šta da radite i kako da se ponašate. Savet je da budete spontani, vreme će pokazati svoje. Ovo bi ipak bila tajna veza, verovatno zato što je posao u pitanju. Ne znate kako bi se snašli u toj situaciji, posao i ljubav zajedno. Ne razmišljajte puno i prepustite se. Ovo bi mogao da bude odličan spoj.

Zdravlje: Slaba tačka su leđa i kukovi.

 

RIBA

 

Posao: Ribama je polje posla pod uticajima koji nose neki zastoj, kao i mogućnost kašnjenja poslovnih dogovora i projekata. Ovaj mesec donosi mogućnost za iznenadne promene plana, rokova i poslovanja. Savet je da se strpite jer dobar period tek dolazi narednog meseca. Za one koji su u privatnom poslu, takođe, dolazi malo nestabilniji period. Pripazite na dokumente koje potpisujete, jer se vidi mogućnost grešaka. Oni koji traže posao savet je da se aktiviraju od sredine meseca, naročito ako je taj posao u vezi za tehnikom, elektrotehnikom i kompjuterima.

Ljubav: Osoba koja vam se dopada ovih dana je dosta zauzeta, pa je moguće da se ređe javlja. Verovatno su nekakve porodične obaveze u pitanju ili pak odlazak na kraći put, opet povezan sa takvom vrstom obaveza. Jedino što možete da joj zamerite što se jako retko javlja, ali ipak ne bi trebalo zbog toga da brinete. Zauzete Ribe imaju pred sobom sjajan period sa voljenom osobom. Partner jedino može da vam zameri da ste prilično okrenuti sebi i svojim potrebama i da mu ne posvećujete dovoljno pažnje. Ipak to nije tačno, otvoreno mu pokažite svoje emocije i razuverite ga.

Zdravlje: Odlično!

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

 

 

makonda-tracker