astro kaže

Dolazi ljubav, novi susreti i pozitivna energija: Bikovi, Jarčevi i Device spremite se za divan period do 18. novembra

0

Dani pred vama vam donose mnogo iznenađenja: neki će pronaći srodnu dušu, neki obnoviti emotivne odnose, a neki živeti avanturistički...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Venera, planete lepote, napretka, prosperiteta, ljubavi, harmonije do 18. novembra će biti u znaku Jarca. Ovakav aspekt podstaće ljude da prodube svoje emotivne odnose, da se oko njih više trude, da ulažu u izgradnju istih i da  svoju maštu projektuju u realnost i da u tome uživaju. 

 

 

Međutim, nije sudbina za sve ista. Neki će uspeti da svoje odnose dovedu u dobru poziciju, tako što će se zalagati za rešavanje problema i svađa, ulagati u razgovore i uspeti da uspostave razumevanje, dok će se neki parovi susresti sa raskidima i trajnim prekidom odnosa, što nužno ne mora da bude loše.

 

Venera u Jarcu donosi nalet avanturističke energije, mnogi će da se zabavljaju, posvete svojim hobijima, uživaju u ljubavi, te će ovakav pogodan perid znatno uticati na raspoloženje. 

 

Ljubavni par, Ljubav, Horoskop, Ljubavni horoskop
foto: Shutterstock

 

Astrpolozi ipak navode da će ovakav položaj planeta znatno uticati na Bika, Device i Jarca, kao i na osobe sa ličnim planetama u ovim znacima. 

 

Device, Bikovi i Jarčevi imaju najpogodniji period da do 18. novembra pronađu svoju srodnu dušu, obnove stare odnose, ali i dožive neki značajan susret koji će im obeležiti ovaj period. Tako da se prepustite životu i uživajte u danima kada že vam sve cvetati!

 

 

makonda-tracker