zvezde kažu

Mesečni horoskop za DECEMBAR: Detaljna astro prognoza vezana za zdravlje, posao i ljubav

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama...

Retrogradni Merkur, horoskop, astro, astrologija, Retrogradni Saturn
foto: Shutterstock

 

LAV

 

Posao: Sunce u Strelcu Lavovima donosi mogućnost širenja posla, kao i saradnju sa strancima i osobama koje su povezane sa inostranstvom. Dobićete i neke nove poslovne ideje i moguće je i da započnete sa njihovom poslovnom realizacijom tokom ovog meseca. Polje posla donosi uspeh, naročito u novim poslovnim aktivnostima. Za one koji su na rukovodećim položajima je dosta uspešan period, a mnogi pripadnici ovog znaka dobiće i unapređenje ili neku bolju poslovnu poziciju.

Ljubav: Interesantan period za slobodne Lavove. Prijatelji vas pozivaju na druženje i izlaske, a vi ne budite lenji i odazovite se pozivu. Oduševićete jednog Ovna koji će biti malo navalentan, ali vi nemate problem sa tim. „ Iskuliraćete” ga baš da proverite da li će odustati ili nastaviti sa udvaranjem. Ipak, on će biti uporan, pa eto vama prilike za ljubavnu avanturu. Nemate još neko posebno mišljenje o njemu osim da vam se fizički dopada, što je vama itekako važno, pa ste sada znatiželjni malo bolje da ga upoznate. Ako ništa drugo, zagarantovan vam je dobar provod.

Zdravlje: Sklonost prehladama. Konzumirajte više čajeva i koristite vitamine za podizanje imuniteta.

 

DEVICA

 

Posao: Device su pod uticajima koji nose neku dozu rasejanosti i preopterećenosti na poslu, pa je moguće da se lako naprave nenamerne greške koje vas mogu uvesti u problem, pa pripazite. Takođe, period je takav da je potrebno da dobro proverite dokumente koje potpisujete, ali i da obratite paznju na poslovne dogovore koje pravite, jer se sa ovim uticajima mogu napraviti greške, a to vama nije bas svojstveno, pa će vam teško pasti. Za nezaposlene Device povoljno je vreme da potraže posao u oblastima podučavanja, prevođenja, trgovine, saobraćaja…

Ljubav: Postoji mogućnost da obnovite staru vezu. Iako ste već neko vreme imali problema u toj vezi i partner se ponašao neodgovorno, iako ste ljuti na njega zbog mnogih stvari, nećete moći da odolite njegovom insistiranju da ponovo budete zajedno. Ipak, ne bi bilo loše da sada vi postavite nove uslove i da mu otvoreno stavite do znanja šta vam je sve to kod njega smetalo. On će naravno pristati na sve, ali ne opuštajte se i budite oprezni dok se neke stvari ne dovedu u red. Ima izgleda da konačno sredite vašu emotivnu situaciju.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani. Pijte više tečnosti.

 

 

VAGA

 

Posao: Vagama je povoljan period i za posao, ali i za finansije. Tranzitna Venera kroz znak Jarca donosi vam laku zaradu, ali i poklone od partnera ili preko ljubavi. Najviše uspeha će imati one Vage koje se bave nekom vrstom mode ili lepote, kao i sve one koju su u javnim poslovima. Nezaposlene Vage sada imaju šanse da realizuju neki posao na koji su duže čekali ili da se možda vrate na staro radno mesto. Za one koji su u privatnom biznisu jako je povoljan period za finansije, zaradu, kao i podizanje kredita, ili nekih pozajmica, ali i za veća finsijska ulaganja.

Ljubav: U poslednje vreme nije vam baš sve potaman kada su u pitanju emocije i vaš odnos sa partnerom. Sa druge strane i vi ste postali dosta osetljivi. Počeli ste da mu zamerate da nije dovoljno pažljiv prema vama, da se promenio i da nema sluha za vaše potrebe. Donekle ste u pravu, vaš partner se opustio u poslednje vreme… Moguće je da ta osetljivost nije isključivo izazvana vašim odnosom u vezi, već imate nezadovoljstva i na drugim poljima, ali ste ipak skloni da sve pripišete voljenoj osobi. Ipak bi bilo dobro da se stišate dok ovaj negativan uticaj ne prođe.

Zdravlje: Slabe tačke su stomak i sistem organa za varenje.

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Bićete dosta okupirani poslom i poslovnim obavezama ovoga meseca, a neće izostati uspeh, kao ni finansijski dobici. Imaćete uspeha i sa kolegama i sa nadređenima, kao i dobre poslovne dogovore. Oni koji su nezaposleni sada lako mogu naći posao. Usmerite svoju energiju maksimalno i imajte inicijativu. Za one koji su u privatnom biznisu sledi period napretka, stabilnosti i dobitaka. Dosta je dobar mesec pred vama, pa savetujemo da ove uticaje maksimalno iskoristite.

Ljubav: Partner je ljut na vas i pravi se da vas ne primećuje. Navodno, nije mu stalo i baš ga briga. Negoduje jer mu niste poklonili onoliko pažnje koliko je očekivao. Postao je ljubomoran u poslednje vreme i to vam veoma smeta. Pustite ga par dana da se izduva, trebalo bi da ga prođe. Ipak, ne propustite da o tome sa njim ozbiljno porazgovarate. Za one koji su u braku očekuje harmoničan period sa voljenom osobom. Slobodnim Škorpijama sledi poznanstvo sa jednim simpatičnim Bikom. Nećete biti ni svesni šta se zapravo dešava, samo ćete se iznenada naći u njegovom zagrljaju.

Zdravlje: Slaba tačka su noge i stopala.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker