zvezde kažu

Mesečni horoskop za NOVEMBAR: Proverite šta čeka vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

POSAO: Odličnog ste raspoloženja. Sve vam je naglašeno kroz jaku psihu i dobro raspoloženje. Imaćete dosta posla, posebno ako idete u inostranstvo i ako su ti poslovi vezani za spoljni svet. Dobre aspekte imate za sve poslove veletrgovine, poslove sa medijima, hotelima, restoranima, luksuznim putovanjima. Možete biti i PR u nekom velikom kompleksu. Druga polovina meseca je naglašena za one koji rade kancelarijske, ekonomske poslove. Dosta naporan mesec. Od te vrste posla možete jako da se umorite više psihički nego fizički. Gledajte da sebi unesete raznolikost, kretanje, druženje. Lakše ćete podneti sva otežanja koja su pred vama.

 

LJUBAV: Privlači vas strast. Nešto novo vam se dešava. Ukoliko ste u braku, onda morate da pokažete izvesnu toleranciju u toj zajednici. Mislite često na sebe, nije vas briga za osobu koja živi sa vama. Ponekad ste preterano sebični. Vaša zadovoljstva su na ceni. Ali oni Strelčevi koji su slobodni veoma su zainteresovani za iskrenu ljubav i osećanja. Imate udvaranje Bika. Možda ćete ući u vezu sa Vagom ali izgleda da će vas najviše oduševiti osoba iz znaka Vodolija.

 

ZDRAVLJE: Niste baš dobro sa zdravljem. Vi ste po prirodi optimistični ali morate da povedete računa o svemu. Posebno obratite pažnju na butnu kost, kukove. Možete biti i vezani za pritisak ili neredovnu ishranu.

 

JARAC

 

POSAO: Vi ste konačno odlučili mnogo toga vezano za vaš posao. Niste opterećeni ali isto tako dobro planirajte kako da organizujete posao koji želite sami da radite. Ovan, Lav pa i sumnjičavi Strelac mogu da vam budu od pomoći. Zajedno možete mnogo toga da postignete. Interes svi imate i zajednički rad će se isplatiti. Druga polovina meseca je dobra za one koji žele da stvore nove kontakte ili dobiju neko unapređenje. Jedan važan ugovor ćete potpisati.

 

LJUBAV: Emotivni ste. Sve više želite da pokažete ljubav i osećanja. Potreban vam je neko iskren. Bićete u dobrom periodu u prvoj polovini meseca. Preko prijatelja ili na nekim većim skupovima možete da očekujete lepo poznanstvo. To će biti osoba svakako koja ima itekako lepe manire, vaspitanje, dobar posao. Druga polovina meseca je više prikazana kao period tajnih ljubavnih veza. Ovde su prikazani svi koji su već u braku ili vezi a žele da se okrenu slobodnoj ljubavnoj aferi. Morate biti pažljivi jer tajna ljubav koju imate može biti veoma intrigantna ličnost i samim tim će drugi pokušati da razotkriju vašu tajnu.

 

ZDRAVLJE: Koristite lečenje alternativnim metodama. Povedite računa o digestivnim traktu. Moguć gastritis ili previše konzumirate hladne napitke, ljute začine i kiselu hranu, što vam oštećuje grlo.

 

 

VODOLIJA

 

POSAO: Savršeni ste kada sami radite. Imate dosta toga da pokrenete i nećete se okrenuti čekaju i prepuštanju sudbine. Posao koji je pred vama daće dosta saradnika o kojima morate da brinete ili da ih dodatno edukujete. Sebe ste postavili za autoritet i tako će biti. Bitne su vam informacije o svim osobama koje rade u vašem okruženju a posebno o poslu koji vam sledi. Nije važno da postavljate svoje lične interese jer ćete tako izgubiti poverenji svih koji budu uz vas sada. Druga polovina meseca je dobra za one koji se bave humanitarnim radom ili nekim drugim socijalnim pitanjima. Novac dolazi od treće nedelje u mesecu.

 

LJUBAV:Povratka na staro ne treba da bude, jer ovaj mesec donosi mnoge mogućnosti za susret sa novim partnerom koji može da izmeni dalji emotivni tok. Ipak mislite na jednog Lava koji vam je muke zadao tokom letnjeg perioda. Volite strast i neki novi izazov ali isto tako volite da imate i pravu ljubav. Bilo bi dobro da se posvetite jednoj Devici ili Škorpiji. Vodolije koje su u braku, preporuka da odu na neko lepo mesto puno zelenila i čistog vazduha.

 

ZDRAVLJE: Morate da vodite računa o svom organizmu posebno u hladne dane jer možete imati kasnije ozbiljnijh posledica. Previše se iscrpljujete.

 

RIBE

 

POSAO: Ambicioznost, imaginacija, volja su faktori koji vas opisuju tokom meseca. Morate da se potrudite da radite što više da istaknete koliko ste ustvari ambiciozni i neće biti problema za vas. Ovo je inače odličan mesec za sve one koji žele da započnu nešto novo posebno ako je to iz sfere umetnosti. Druga polovina meseca može da bude okrenuta onim pripadnicima sazvežđa koji se bave poslovima nauke, istraživačkog rada. Dobar period za odlazak u inostranstvo je od 12. do 26 novembra. Novac vam stiže preko osobe rođene u znaku Ovan, Vaga ili Škorpija.

 

LJUBAV: Potrebna vam je osoba koja će vam pomoći da bolje sagledate svoje unutrašnje biće. Može to da bude Škorpija ali vi nekako više težite vazdušnim ili vatrenim znakovima. Ovo je idealan period za sve one koji žele da se upuste u vezu sa nekim ko je van vaše države. To može da bude pre svega dobra komunikacija pa samim tim šansa za razvoj ljubavne priče. Druga polovina meseca je opisana za one Ribe koje imaju vezu a žele da nešto promene. Bilo bi idealno da se otvorite i kažete jedan drugom šta želite.

 

ZDRAVLJE: Skloni ste raznim infekcijama, bakterijama. Morate da pazite da ne konzumirate previše alkohola, jer narušavate nivo šećera u krvi, pa samim tim razvoj bakterija je pogodan takvom tlu.

makonda-tracker