zvezde kažu

Mesečni horoskop za NOVEMBAR: Proverite šta čeka vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

POSAO: Prvi deo meseca je vezan za putovanja. Imaćete posla preko glave ukoliko budete radili poslove koji zahtevaju put u inostranstvo i nazad. Možete zaista zaraditi dobro. Ukoliko budete sarađivali sa Vodolijom, možete napraviti posao koji će vas pokrivati narednih par meseci koji su ispred vas. Druga polovina meseca je otvorena za one kreativce koji vole umetnost i poslove koje donose zaradu na taj način.

 

LJUBAV: Imaćete unapređenje ljubavnog života. Sve ćete podrediti osobi koja bi vam pružila svo zadovoljstvo ovog sveta. Lepo poznanstvo, susret, nova veza, sve je otvoreno da uspete na emotivnom polju. Oni koji su u braku mogu biti tokom meseca razdvojeni. Opredelićete se za posao, rad tako da nećete biti blizu svojih bližnjih ali to ne znači da vi ne mislite na njih. Sve što radite, radite da bi vaša porodica uživala.

 

ZDRAVLJE: Morate da pazite na kosti. Noge vam otiču. Može to biti razlog i visokog krvnog pritiska. Savet je da svakako obratite pažnju na telo da ga previše ne iscrpljujete.

 

DEVICA

 

POSAO: Posebno oko četvrtog novembra biće naglašena energija na poslu, zbog mladog Meseca. Imaćete osećaj da niste u stanju da stanete. Mnogo obaveza, posla, saradnika. Defile kroz firmu, kompanije, biće previše. Pitanje je samo da li možete da to sve izdržite. Ako radite u velikoj kompaniji onda ćete od nadređenih da dobijete važan zadatak koji morate obaviti. Ukoliko ste vi sami vlasnik firme ili nekog manjeg privatnog objekta, bićete u prilici da napravite saradnju ili ortakluk sa osobom koja radi poslove sa inostranstvom. Morate da popravite finansije kako god. Druga polovina meseca je stabilnija i tu se nadate naplati i boljim finansijama.

 

LJUBAV: Dobra komunikacija, volja, druženje omogućavaju da se opustite i prepustite ljubavi. Bićete upućeni na osobu koja je spremna sve za ljubav da pruži. Može vas podstaći jedna Vodolija ili Bik koji čeka duži period na vašu odluku. Device u braku mogu imati i loših dana, kad niste u stanju da se dogovorite ili jedno drugo previše nervirate, kontrolišete. Morate da se trudite da imate bolje dane jer ako tako ostavite stanje, može da potraje. A sigurno niste neko kome treba takav život.

 

ZDRAVLJE: Disajni putevi osetljivi. Vaš vladar Merkur u početku meseca je u Škorpionu, kasnije kretanje kroz Strelac može da donese problem pluća.

 

 

VAGA

 

POSAO: Dobar mesec za Vage. Mada, generalno vi ste neko ko kad radi uvek ima uspeha. Novac će vam biti veoma važan pre svega potreban da možete da uložite u mnoge stvari. Potrebno vam je da nađete brži i efikasniji način da pokrenete posao i ljude oko vas. Druga polovina meseca je značajna jer ćete imati priliku da proširite posao i upoznate nove ljude koji mogu da vam pomognu oko posla.

 

LJUBAV: Vaš vladar Venera se kreće trećim poljem komunikacija, kraćih putovanja. Potreba za avanturom je naglašena. Oni koji su u braku ili vezi imaće priliku da se otisnu u tajnu vezu. Za vas će privlačan biti jedan Strelac koji želi da vam pokloni ljubav i srce. One Vage koje su slobodne moraju da se okrenu ljubavi sa Vodolijom ili Blizancima. Nekako će oni pokazati pravu ljubav i iskrenost. Prihvatite šansu koja vam se pruža.

 

ZDRAVLJE: Prehlade, donji deo kičme, lumbalni deo osetljiv. Morate da se pričuvate. Ne preterujte sa radom.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Zanimljiv mesec za sve pripadnike ovog sazvežđa. Imate odlične aspekte da se pokrenete na nove projekte. Sijate i zračite posebnom snagom i energijom. Fatalni ste za okolinu i sve one koji žele da rade sa vama. Razmišljate duboko o svakom potezu a biće vam potrebna i diplomatija. Karijera vam je u usponu i imate priliku da radite i u inostranstvu. Posebno tokom sredine meseca ili pred kraj novembra. Novac koji očekujete u većoj količini možete da ostvarite preko prijatelja koji je uticajan.

 

LJUBAV: Imate retko dobar period za ljubav i stabilizaciju. Niste neko ko želi samo avanturu. Ovo je period kada srećete subinsku osobu, fatalnu ličnost koja će vas ostaviti bez daha. Nova ljubav, poznanstvo u društvu ili na poslu biće prava osoba koja će vas osvojiti i možete da računate na stabilnost. Druga polovina meseca je naglašena za one koji su već u braku ili dužoj vezi. Razmišljate o uvećanju imovine. Ovo može da bude dobar period za sve žene koje žele da ostanu u drugom stanju. Plodnost je pojačana, šanse za trudnoću su veće.

 

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da se više krećete, fitnes, sport su naglašeni za ovaj period kao vid isceljivanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker