astro

Donose SREĆU, NOVAC i ISPUNJENJE ŽELJA: 5 najvažnijih datuma ovog NOVEMBRA

0

Novembar nam donosi velike šanse za pozitivnu energiju i transformaciju koju smo očekivali. Proverite koji dani u jedanaestom mesecu se smatraju najsrećnijim prema astro prongnozama!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

5. novembar – Mlad Mesec u Škorpiji i prelazak Venere u znak Jarca

 

Mlad Mesec u Škorpiji donosi buđenje i oslobađanje od tereta koji ste osećali. U vama se bude pozitivne emocije i energija koja donosi samopouzdanje, dobre dane, ali i ostvarenje svih želja.

 

11. novembar – Magičan niz 11:11

 

Ovaj niz brojeva smatra se najsrećnijim i fenomenalno je vreme da zamislite i ostvarite ono što poželite. Donosi mirnu energiju, opuštanje, a morate se podsetiti na to ko ste i gde želite da budete.

 

 

17. novembar – Mars se suočava sa Uranom

 

Kada se nađu Uran i Mars, to znači veoma važan dan. Donesite važnu odluku koju ste odlagali, posvetite ses sebi, svojim hobijima, razgovarajte s dragim ljudima. I najteži zadaci danas će moći da budu rešeni.

 

18. novembar – Kiša meteora Leonida

 

Ovo je pravo vreme da zamislite želju usled kiše zvezda padalica! Budi vam se snaga i sposobnost za prevazilaženje svih prepreka. Zatvorite oči i zamislite želju! 

 

24. novembar – Merkur prelazi u znak Strelca

 

Kada Merkur pređe u znak Strelca, to je dan kada dolaze sloboda i pozitivna energija. Od 24. novembra sledi uspeh na finansijskom planu, zarada, obilje, privlačenje novca, ali i uspeh u sklapanju i traženju posla.

 

 

makonda-tracker