astro

Horoskop za oktobarski PUN MESEC: Proverite šta donosi vašem znaku

0

Sledeći pun Mesec očekuje nas 20. oktobra, a svaki znak Zodijaka očekuju zanimljivosti i turbulencije...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Vi ste rođeni za flert i volite da vas vole. To može da dovede do novih turbulencija u vašoj vezi jer će mnogi vaše prirodno flertovanje shvatiti kao mnogo ozbiljnije, te će doći do nesporazuma. Budite sigurni da su vaše namere drugoj osobi savršeno jasne, jer ovako ste nadomak problema.

 

JARAC

 

Osoba koja vam se dopada ima mutniju prošlost nego što ste zamišljali, a vi toga verovatno niste ni svesni. Sačekajte nekoliko nedelja pre nego što joj se potpuno otvorite, ne odajte previše o sebi, jer postoje šanse da vaša trenutna ranjivost bude iskorišćena. Vreme punog Meseca je period kad morate biti pažljivi.

 

 

VODOLIJA

 

Jedna velika životna lekcija vas čeka u periodu punog Meseca. Sve se menja, sve se završava, a ovo će biti jedni od poslednjih lepih dana s jednom osobom, da toga niste ni svesni. Svaka veza ima svoj tok, te ne budite tužni, pustite osobe kojima nije suđeno da se zadrže u vašoj svakodnevici. Ne držite se grčevito nečega jer ne slutite da vas čeka i bolje.

 

RIBE

 

Mnogo ljudi se ugleda na vas, ceni vaše mišljenje i podršku. Neko malo mlađi od vas, stidljiv i osećajan, traži od vas sigurnost tokom ovog punog Meseca. S druge strane, neko će svoje nesigurnost projektovati na vas, ali važno je da od toga ne stvarate tenziju, već da okrenete na prijateljsko ćaskanje i smeh. Razbijte barijere s drugim ljudima kada su u pitanju godine.

makonda-tracker