ljubavni astro

Mesečni LJUBAVNI HOROSKOP za OKTOBAR: Prognoza i najvažniji datumi za svaki znak Zodijaka

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi ovog meseca!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Proverite i mesečni horoskop za oktobar.

 

OVAN

 

Lako je upoznati nove ljude, a posebno obratite pažnju na 6. oktobar, pod uticajem mladog Meseca. Šarmiraćete ljudi i moći ćete stvari da vidite iz potpuno nove perspektive.

 

Venera se udružuje sa Strelcem, a vama to donosi energiju koja čini da se stvari na ljubavnom planu brže pomeraju, i to vam se sviđa.

 

Ne dajete nikom vremena za poboljšanje prvog utiska. Ako vam se neko ne svidi na prvu loptu, odmah se sklanjate. Bitan dan će biti 20. oktobar.

 

BIK

 

Previše razmišljate i promišljate, ali ovog puta to i nije tako loše, jer možete doći do savršenog rešenja ljubavnih problema. Slobodno dajte sebi vremena da razmišljate.

 

Strelac i Venera utiču na vas tako da se osećate kako želite da izlazite, budete avanturističkog duha ove nedelje. Ako niste bili u vezi sa vatrenim znakom, vreme je da to uznete u obzir kao dobar spoj. Energija tranzita će povoljno uticati na vas.

 

22. oktobra ćete otkriti nešto što niste ni sumnjali o osobi koja vam se sviđa ili s kojom ste u ljubavnom odnosu.

 

 

BLIZANCI

 

Prvih dana oktobra ćete imati priliku da rešite romantičan problem koji ste imali. Budite otvorenog uma.

 

Bićete fleksibilni kada su u pitanju otvoreni razgovori. Vaš stil flertovanja zavisi od toga s kime pričate. To stvari čini uvek svežim i interesantnim.

 

Kada Merkur više ne bude retrogradan, ljubavna situacija će biti još bolja. Od 18. oktobra sledi pomak na ljubavnom planu.

 

RAK

 

Izvagajte "za" i "protiv" strane kada dođe period mladog Meseca. Od 6. oktobra se stvari menjaju. Ako mroate da načinite važnu odluku, budite sigurni da ste uzeli u obzir sve činjenice.

 

Bićete u nekom romantičnom takmičenju. Ne budite stidljivi, rizikujte. Niko neće moći da zna da ga volite dok to ne kažete. Budite direktni.

 

Mars i Škorpija vam 30. oktobra daju moć manipulacije. Pazite kako je koristite, jer se možda nećete osećati dobro nakon takvog delanja, ali dobićete ono što poželite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker