astro

Horoskop za oktobarski PUN MESEC: Proverite šta donosi vašem znaku

0

Sledeći pun Mesec očekuje nas 20. oktobra, a svaki znak Zodijaka očekuju zanimljivosti i turbulencije...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Možda ne poverujete odmah, ali zaista se dopadate onoj osobi koja se dopada i vama, samo je taj neko stekao pogrešan utisak da mu nije uzvraćeno. Trudite se da ne budete toliko ozbiljni u prisustvu te osobe, opustite se, udelite mu/joj neki kompliment. Vi ste rođeni za flert, ali sada ne odajete signale koje bi trebalo.

 

DEVICA

 

Razočaranja su nekad kao gorka pilula koju je teško progutati, posebno kada su nade bile visoke. To ne znači da je svaka veza gotova, možda je samo vreme da stanete i razmislite koliko visoka su vaša očekivanja bila. Promislite o tome šta zaslužujete i šta je zaista vredno za vas. Nekad je bolje otpustiti stvari koje nam ne čine dobro. S druge strane, ako osetite da treba dati drugu šansu nekom, slušajte svoje srce.

 

 

VAGA

 

Želite prošlost da ostane onde gde joj je mesto i da prestane da se stalno pojavljuje u vašem životu! Lakše je reći nego uraditi, ali bitno je da se trudite da izbegavate stare obrasce ponašanja, koji su vas i vodili do loših procena i posledica. Ako želite budućnost po svojoj meri, morate negativu iz prošlosti ostaviti iza sebe.

 

ŠKORPIJA

 

Rane se ne leče preko noći, već svemu treba vremena. Tako će i vama biti potrebno dugo da procesuirate ono što vas je bolelo, možda da zacelite rane nakon prekinute veze ili prijateljstva, ali neki vedriji dani s novom budućnošću su tik ispred vas.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker