astro

Horoskop za oktobarski PUN MESEC: Proverite šta donosi vašem znaku

0

Sledeći pun Mesec očekuje nas 20. oktobra, a svaki znak Zodijaka očekuju zanimljivosti i turbulencije...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pun Mesec se događa kada se Sunce u Vagi nađe nasuprot Meseca u Ovnu i donosi emotivnu, intenzivu energiju u naše živote... Pogledajte i kako da pomognete punom Mesecu da vam donese ostvarenje želja...

 

OVAN

 

Loša komunikacija je razlog zbog kog dolazi do slomova; kod nekih je nema dovoljno, kod nekih je ima previše i sasvim je negativna. Možda ste vi ti koji previše pričaju, dominiraju, guraju razgovor u lošem smeru... Budite pažljivi, slušajte, dozvolite ljudima govore i ohrabrite ih da iskažu šta osećaju kad ste vi u pitanju.

 

BIK

 

Posesivnost vam u poslednje vreme ne donosi ništa dobro u bliskim vezama. Tajne, privatnost nisu uvek nužno loši, ali pod uticajem punog Meseca ovo je prešlo na ne tako povoljan nivo. Trudite se da ne kontrolišete toliko, opustite se i proširite horizonte. Nekad nekoga morate pustiti da biste videli da li će vam se vratiti ili ne.

 

 

 

BLIZANCI

 

Nemojte brinuti toliko, Blizanci. Veoma ste pažljivi, sve opažate i upijate brzo tuđu energiju. Ipak, nemojte sve primati k srcu. Previše razmišljate i isuviše ste oprezni, umesto da se pomalo i opustite. To nije pravedno prema vama, recite iskreno kako se osećate voljenoj osobi i šta vas je povredilo u vašem odnosu.

 

RAK

 

Ponekad našim vezama nije suđeno da opstanu i najbolje je na vreme shvatiti kada smo gubili vreme i šta možemo da uradimo korisno. Istina je nekad teška, ali nužna, pa se suočite s njom. Ne trošite energiju na onoga koji vam je ne uzvraća, jer zaslužujete bolje i više zabave.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker