mali rituali

Utičite na zvezde, privucite SREĆU: 3 stvari koje će pomoći PLAVOM MESECU da vam donese ISPUNJENJE ŽELJA

0

U periodu od 22. avgusta do 6. septembra, mesec je pun i "plav" i utiče različito na pripadnike svih znakova Zodijaka. Međutim, stručnjaci za astrologiju i spiritualnost ističu da možemo pomoći Mesecu u da nam donese sreću

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Moć Meseca smatra vrlo snažnom i, čak, magijskim alatom koji blagotvorno deluje čak i na ― kozmetiku. Iako zvuči pomalo luckasto, nije malo onih koji veruju da se prozivodi za negu i šminkanje tokom punog plavog Meseca pune energijom koja nam pomaže da ispunimo ciljeve.

 

 

  • Sijajte kao mesec


Lajf kouč Kristin O'Dej preporučuje da napišete "pismo namera", odnosno spistak onoga što želite da prizovete u svoj život i da u noćima kada je Mesec pun stavite pored prozora šminku. To navodno pomaže da se želje oblikuju i učinite delom stvarnosti, odnosno proizvodi za negu koji su "prenoćili" pod mesečinom postaju deo vas, prožima vas mesečeva energija i univerzumu se omogućava da ispuni snove.

 

  • Iskoristite moć boja


Stručnjakinja za tarot Sara Poter ― kao što neko priziva sreću određenom nijansom ruža ili bojom odeće ― preferira da privuče pozitivnu energiju i blagostanje lakom za nokte.

 

pun mesec
foto: Shutterstock

Na primer, nosim svetlozelenu ako želim novac, pastelnu nijansu pink boje kada mi nedostaju voljeni, a jarku naranžastu boju biram za seksi izlazak ― tvrdi Poterova.


Ona savetuje da se prilikom bojenja noktiju razmišlja o željama i namerama i tako se privuče njihovo ispunjenje.

 

  • Mesečeva kupka


Kupka je sjajan način za opuštanje, a oni koji veruju u astrologiju smatraju da je mesečeva kupka još efikasnija.


Astrološkinja Narajana Montufar savetuje da mesečevoj vodi (tj. onoj koja je tokom mladog ili punog meseca stajala pored prozora) dodate latice ruža i kamen rozenkvarc i da sve sipate u staklenu teglu. Potom na jednom papiru napišite svoje želje i namere i ostavite preko noći da papir odstoji ispod tegle. Potom se okupajte u toj vodi ― lezite u njoj 20 minuta ili je sipajte na ramena, sve vreme meditirajući.

 

 

makonda-tracker